A k pasom : viem, že každému pásy nemusia byť podľa gusta, ale myslím, že bočné červené dvojité pásy ST tomu určite neuškodia.. Bez nich je to ST v striebornej moc civilne

no, inac ford ma ku kazdej farbe nejaku "defaultnu" farbu pre doplnky. napr. ked mi kois lepil na auto nalepky team rs, tak pre cierne auto su original nalepky len v striebornej farbe. ak chces, mozem ti zistit aka farba je pre striebornu, nech to mas origostomasTT píše:A k pasom : viem, že každému pásy nemusia byť podľa gusta, ale myslím, že bočné červené dvojité pásy ST tomu určite neuškodia.. Bez nich je to ST v striebornej moc civilne![]()
mirost píše:Etse raz dakujem za privitanie. NEVIEM najst graf! Mal som ho pri posteli a odvtedy netusim kua, kde je. takze ma caka domace upratovanie.
Fotky narobim. Asi aj interierom sa pochvalim, bude sa pacit, garantujem:-)
Ak bduu nejake zrazy ST, prosim o info. dakujem
:o))))))Ten_koho_nesmieme_menovat píše:Iba ST zrazy?Proc jako :?: :roll: :wink:
Culex42 píše:ale ved ja sa na vas nehnevam, ze ste nas nevolali, ved som sam uz pisal, ze by som aj tak nestihal, presne ako pises. nevyplakavam. a uz neriesim. ani hadat sa nechcem. alebo sme tam kde sme boli, ze pokial nepochvalim ST, tak uz nemozem pisat do vlakna ??? ale ved ja som ich uz pochvalil... ono to tu asi ozaj uz bude ako s tym smajlikom, co si vlozil((((
btw, PRIEMERNE rychlosti na hrane mojej maximalnej ?????? no chlapci, to uz necham na vas... ty tomu hovoris ze nejde o povysovanie, ja tomu hovorim arogancia na cestach. naposledy jeden taky z trnavy vyletel s audinou pri rohozniku a boli toho plne noviny, aky je to grobian...
a ked uz mame zase niekoho riesit, mam pocit, ze uz si "dostal instruktaz" na tych vasich zrazoch, co je culex zac))))) a vidim, ze mojmu imidzu nepomohlo, ani ked som ti pochvalil auto.
ano, preliezol. priznal som sa. ale celkom v klude, lebo klucika som sa ani nechytil (to by mi Vilo v zivote nedovolil v cudzom aute!) a dokonca som sa v nom ani nepreviezol. (ano, obcas ma vezme na skusobnu jazdu, ale ked potrebuje na nu ist on, nie ked si ja zmyslim, nerobi mi taxik s cudzimi autami.)TomiST píše:Culex: Nepoznam ta osobne a ziadna instuktaz nebola ci ako si to nazval,my sa bavime o autach ked sa stretneme a nie o klepoch jak zeny,ja mam vlasny nazor uz davno ,ked som priviezol auto a bolo u Skultetyovcov a cele si mi ho tam preliezol ako si pisal a ze jazdim ako debil (ked som sa tu zaregistroval tak si to prepisal na nieco ine ) Ved si ani nestojis za tym co napises.Kaslite na nas a nevsimajte si nas,bude to najlepsie a poprosim ta nereaguj na toto lebo uz bolo povedane vsetko a hlavne to sem ne-pa-tri.Prepisal som aj nazov temy,aby niekto nemal pocit ze provokujeme.Diki
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů