Strategia do NTBooku
- Marťas
- Test driver
Re: Strategia do NTBooku
Ze strategii nedam dopustit na Men of War + datadisk Red Tide. Koho zajima 2. sv. valka a ma hoooodne casu a pevne nervy, tak bude jasat
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
- Quickie
- Moderátor
a čo s nou potom?1. Zkopíruj ze složky XP nebo Vista, složku Documents and Settings jestli máš XP
a nebo složku ProgramData jestli máš Vistu
edit..
uz som na to prisiel.. hra mi ale aj tak nejde.. hodilo mi to klasicke windows okienko že v aplikaci došlo k problemu a neodesílat.. skusim preinštalovať celu hru.. ja som ju už mal nainstalovanu predtym aj crack som skusal iny tak to mozno zblblo...
kasi diky...
edit 2: tak nejde ani po reinštale... asi mam slabe železo... píšu min 1,8 GHz a ja mam 1,66
- killerhammer
- Test driver
vykon procesora nie je az tak podstatny ale vykon grafiky
ak nemas dedikovanu grafiku s vlastnou grafickou pamatou (aspon 512MB), tak nove hry ani neskusaj
integrovane graficke karty prave stracaju tym, ze maju pomaly pristup do zdielanej pamate RAM. ten pristup je X-nasobne pomalsi ako do vlastnej a preto aj ked su to mozno najnovsie cipy s vysokym grafickym vykonom, ich celkovy vykon prave kvoli tomu pristupu do zdielanej pamate neskutocne klesne na uroven kancelarskeho pouzitia
ja mam v NB dedikovanu nvidiu 6600gt 512MB a zahram cokolvek a pri nizsom rozliseni aj s plnymi detailami
inac NB s dedikovanou grafikou sa da kupit aj lacno, len pri vyberani sa treba na to poriadne sustredit
ak nemas dedikovanu grafiku s vlastnou grafickou pamatou (aspon 512MB), tak nove hry ani neskusaj
integrovane graficke karty prave stracaju tym, ze maju pomaly pristup do zdielanej pamate RAM. ten pristup je X-nasobne pomalsi ako do vlastnej a preto aj ked su to mozno najnovsie cipy s vysokym grafickym vykonom, ich celkovy vykon prave kvoli tomu pristupu do zdielanej pamate neskutocne klesne na uroven kancelarskeho pouzitia
ja mam v NB dedikovanu nvidiu 6600gt 512MB a zahram cokolvek a pri nizsom rozliseni aj s plnymi detailami
inac NB s dedikovanou grafikou sa da kupit aj lacno, len pri vyberani sa treba na to poriadne sustredit
- tomason
- Test driver
Čágo pařím OFFicers docela hratelný a i těžký bitvu u Caen nejdemito ty Skopčáky porazit.Dá se normálně stáhnout bez klíče bez cracku a hrát a je česky.
http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=7158
http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=7158
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Quickie
- Moderátor
no mam len zdielanu... a dokupit, vymenit do NTB asi nepojde... tak nic no..
idem kupit inu hru
idem kupit inu hru
- killerhammer
- Test driver
quickie, starsie hry ti pojdu
napr legendarny command & conquer: red alert
to mas podobnu hru ako cold war, zabava na dlhe hodiny v praci
napr legendarny command & conquer: red alert
to mas podobnu hru ako cold war, zabava na dlhe hodiny v praci
- Quickie
- Moderátor
v praci nehram.. na to neni čas ani vhodne prostredie
C&C RA sa mi nejak nepozdava.. to je take sci-fi na mna neviem ci by ma to bavilo.
Kupil som uz aj Commadnos 3, velmi pekna hra ale to neni klasická klikačka
vlastne je, ale treba ju doplnat aj klavesami aby sa to hralo optimalne a to mi nevyhovuje.. uvidim.. idem este po niečom posliediť
C&C RA sa mi nejak nepozdava.. to je take sci-fi na mna neviem ci by ma to bavilo.
Kupil som uz aj Commadnos 3, velmi pekna hra ale to neni klasická klikačka
vlastne je, ale treba ju doplnat aj klavesami aby sa to hralo optimalne a to mi nevyhovuje.. uvidim.. idem este po niečom posliediť
- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
viděl bych to nejspíš na problém s win... máš origo?
já na starších xp sp2, sp3 taky hromadu "stáhnutejch" her nespustil, ale teď mám win7 a zatím jdou všechny
já na starších xp sp2, sp3 taky hromadu "stáhnutejch" her nespustil, ale teď mám win7 a zatím jdou všechny
Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
- killerhammer
- Test driver
mozbyt aj problemy s drivermi na grafice karty.
nie vzdy na NB idu standartne drivery na karty ale vyrobcovia NB dodavaju modifikovane (patchnute) drivery, ktore sa samozrejme neupdatuju alebo len velmi malo
cize dostanes NB s predinstalovanymi windowsami a drivermi z roku 2007 a mozes sa hrat vies co
najlepsie je kupit NB so znackovymi komponentami (intel doska + procak, nvidia/amd dedikovana grafika) a rozbehat tam standartne drivery (ktore vyrobcovia komponent maju na svojich weboch a updatuju sa niekedy aj kazdy mesiac)
a ked to s tymi standartnymi drivermi nejde, NB vratit a kupit iny
nie vzdy na NB idu standartne drivery na karty ale vyrobcovia NB dodavaju modifikovane (patchnute) drivery, ktore sa samozrejme neupdatuju alebo len velmi malo
cize dostanes NB s predinstalovanymi windowsami a drivermi z roku 2007 a mozes sa hrat vies co
najlepsie je kupit NB so znackovymi komponentami (intel doska + procak, nvidia/amd dedikovana grafika) a rozbehat tam standartne drivery (ktore vyrobcovia komponent maju na svojich weboch a updatuju sa niekedy aj kazdy mesiac)
a ked to s tymi standartnymi drivermi nejde, NB vratit a kupit iny
- Quickie
- Moderátor
nejde ani po aktualizacii driveru grafiky.. win xp mam origo
- killerhammer
- Test driver