Deltaauto

vlastimil.dejmek
Nováček
Nováček

Re: Deltaauto

Příspěvek od vlastimil.dejmek » 31.05.2009 15:02

Řeknu ti to takhle. Když si půjdeš koupit do bazaru auto, bude mít málo kilometrů, bude mít servisku, bude hezky vypadat, tak stejně nebudeš vědět jestli nemá o kilo víc, protože to nepoznáš. Konkrétně focus je tak jednoduše udělanej, že se na něm opotřebení interiéru moc neprojeví. Na rozdíl od koncernu vw, kterej má interiér ohmatanej po dvaceti tisících. Musel bys pátrat po servisní historii atak dále a tak dále. Takže jestli máš kamaráda, kterej má plnou kapsu a ojetý auta prodává za pět švestek, tak od něj nakupuj a opravdu neřeš nějaký bazary

autotiptop
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autotiptop » 31.05.2009 15:59

Už jsem se chtěl zapojit, ale to by jsme zase začli od začátku. Takže se připojuji k názoru Vlastimila.

Ke stavu Španělských aut, jsem se na foru už zmiňoval dost a jestli jsou tady fora od toho, aby se radilo a ptalo, tak jsou tady i od toho aby se četla.
Španělé budou věčná otázka, protože leží hodně prodejcům v žaludku. Levná jsou z autopůjčovny (a jsou opravdu levná), dražší jsou po leasingu (jsou ale pořád levnější než Němec a v hodně podobném stavu)
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce

vlastimil.dejmek
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlastimil.dejmek » 31.05.2009 16:16

Přesně tak Autotiptop. Jak už jsem tady psal, tak Němci jsou taky pěkný prasata a huntujou auta. Jak to v zimě natočí, tak tomu daj knedlík, turbo neturbo. A to už člověk při koupi těžko ovlivní a hlavně pozná, pokud to není evidentní. Takže kus od kusu, značka neznačka. I když jsou tady fora s dotazama, tak nakonec kdo chce koupit, musí sednout do auta a fyzicky ty nabídky objet a zkusit. A kdo koupí u pořádný auto, ten vyhrál. Ale stejně každej musí počítat s nákladama, protože to, že má auto málo najeto neznamená, že se do něj nebude investovat. To už právě záleží na provozu před. Takže mnohdy je lepší víc kilometrů, tam už totiž většinou všechno nastalo, jak víme, tak auta dneska přelezou záruku a pak se sypou.

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“