jde sepsat i kupni smlouva, na zaklade te zrusit pojistku a na urad kde eviduji auta nejit- pojistovna a evidencka si nepredavaji info kdo je vlastnikem auta

To je vtip? Já bez bonusu uzavřel povinné u kooperativy za nějakých 6100,- Chtěl jsem to zaplatit na rok a slepice mi říká. Vemte si to čtvrtletně, ušetříte, protože vám započítáme bonus půl roku z předešlého auta. Že jako zaplatím 2x čtvrtletně a pak už budu mít 5% bonus. A co mě čekalo v lednu? Ti hajzli mi to zvedli na cca 6300,- a bonus nikde. Ještě jsem na pobočku neměl cestu, ale je to zlodějina jak hovado. Oni můžou všechno a co mám zkušenosti i s Generali,tak je to stejné. Jak se o ten bonus nepřipomeneš, tak tě budou ojebá***.A až se ozveš,tak řeknou...jééé,někde se stala nějaká chybička.r0mik píše:platim na svou 1.6 rocne 3.500,-Kč i s pripojistenim celniho skla![]()
no oni taky zase zvedli ceny. jsem u nich už třetí rok, ale letos i s bonusy platím ( 5760,- ) víc než na začátkuCompressor píše: ..... Ti hajzli mi to zvedli na cca 6300,- a bonus nikde. ......
Jsem na tom podobně, v červnu mi dojede a posílám je do prdeleSkubi píše:no oni taky zase zvedli ceny. jsem u nich už třetí rok, ale letos i s bonusy platím ( 5760,- ) víc než na začátkuCompressor píše: ..... Ti hajzli mi to zvedli na cca 6300,- a bonus nikde. ......![]()
takže počkám, až mi do konce roku dojede havarijka a tradá
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů