Richard Burns rally
- Blackhawk
- Test driver
Re: Richard Burns rally
To mi chcete povedat, ze ste to hravali na klaveske? Ti si robite srandu, nie? 

-
- Test driver
Co jako hrávali?!?
Já to pořád hraju na klávesnici na notebooku
Já to pořád hraju na klávesnici na notebooku

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No ja to hraval.. ale tedka nedavno jsem to zkousel a trvalo by me zas chvilu se do toho dostat, navic jsem tam jezdil jen s automatem, protoze radit jsme na klavesnici nestihal a to nebylo ono a casy tim taky trpeli..
Nas spolujezdec z tymu odjezdil na klavesnici cele minule TR a aj body mel, takze tak..
Ty jezdis aj na pluginu, nebo jen doma offline? Pokud se nepletu, tak jsme te tady v tomto topiccu jeste nevidel..

Nas spolujezdec z tymu odjezdil na klavesnici cele minule TR a aj body mel, takze tak..

Ty jezdis aj na pluginu, nebo jen doma offline? Pokud se nepletu, tak jsme te tady v tomto topiccu jeste nevidel..

- Blackhawk
- Test driver
No tak to je teda pecka, ked som to davnejsie skusal na klaveske tak to bol des, myslim, ze na cestu som sa ani len nepozrel, stale som bol v jarku.
Plugin mam naistalovany ale este som sa nejak nedokopal k tomu nieco zajazdit online (teda ani neviem ci mi ide online kedze som to este neskusal). A mam pocit, ze by som bol asi vsade posledny. Ale rad by som si porovnal casy, ale nikde som nenasiel casy na tie offlinove skusky. A navyse ked je naprsane, tak to lutujem u nas vsetkych doma, to je same trieskanie do stola a vsakovake zvukove prejavy. Ked je sucho tak sa to celkom da.
Plugin mam naistalovany ale este som sa nejak nedokopal k tomu nieco zajazdit online (teda ani neviem ci mi ide online kedze som to este neskusal). A mam pocit, ze by som bol asi vsade posledny. Ale rad by som si porovnal casy, ale nikde som nenasiel casy na tie offlinove skusky. A navyse ked je naprsane, tak to lutujem u nas vsetkych doma, to je same trieskanie do stola a vsakovake zvukove prejavy. Ked je sucho tak sa to celkom da.
-
- Test driver
No kdyz budeš chtít tak ti třeba můžu i vytorřit nějaký online turnaj podle libosti
Pro hraní online je potřeba nastavit vše podle tohoto návodu, ale to už asi znáš
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... howtostart

Pro hraní online je potřeba nastavit vše podle tohoto návodu, ale to už asi znáš
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... howtostart
- Blackhawk
- Test driver
No, MK2 pekne druhe miesto, skusal som aj ja ten turnaj, ale DNF, ake prekvapenie.
Ale zistil som, ze ked sa budem vyvarovat zbytocnych chyb, tak by to nemuselo byt az tak zle. V tom je moja chyba, zajazdim celkom pekny usek, zacnem rozmyslat nad niecim inym a bum, spravim nejaku skolacku chybu a je to cele v haji.
Inak chalani, tie turnaje, ktore su zaheslovane su nejake private? Odkial sa da zohnat heslo? A ked v turnaji vypadnes, uz ho nemozes znova hrat? Asi nie, co?

Inak chalani, tie turnaje, ktore su zaheslovane su nejake private? Odkial sa da zohnat heslo? A ked v turnaji vypadnes, uz ho nemozes znova hrat? Asi nie, co?
-
- Test driver
Jaký turnaj? Já jsem jich v poslední době hrál víc takže nevím o kterém mluvíš
V turnajích bez Superally nesmíš chybovat, protože stačí jedna blbá chyba a je konec
Do zaheslovaných turnajů se prostě nedostaneš pokud neznáš heslo. Někdo je vytvořil jen proto aby se toho turnaje mohli zůčastnit jen ti, kterým dá heslo. Pokud odstoupíš a napíše ti to "z turnaje si byl diskvalifikován" tak už znovu nemůžeš jet. Teda pokud si nepožádáš o reset turnaje, ale můžeš žádat o reset pokud si měl problémy s hrou nebo PC, protože pokud se vybouráš ak ti to nikdo nezresetuje
To je prostě jako v reálném závodě, udělal si chybu, skončil si, nelze jet znovu...

V turnajích bez Superally nesmíš chybovat, protože stačí jedna blbá chyba a je konec

Do zaheslovaných turnajů se prostě nedostaneš pokud neznáš heslo. Někdo je vytvořil jen proto aby se toho turnaje mohli zůčastnit jen ti, kterým dá heslo. Pokud odstoupíš a napíše ti to "z turnaje si byl diskvalifikován" tak už znovu nemůžeš jet. Teda pokud si nepožádáš o reset turnaje, ale můžeš žádat o reset pokud si měl problémy s hrou nebo PC, protože pokud se vybouráš ak ti to nikdo nezresetuje

-
- Test driver
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, ymslim ze nez bude podobna komunita RBR, bude to trvat hroozne dlouho.. navic nejrealistictesji a nejhratelnejsi.. no to mi nejde moc do sebe.. 

-
- Test driver
Jak tohle dopadlo?
b) přetočení/hodiny
c) ustál jsem to
a) Crash jak sviňab) přetočení/hodiny
c) ustál jsem to
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave video z RBR.. Nastavte si max. kvalitu..
http://www.youtube.com/watch?v=gaOIciX21-Y
http://www.youtube.com/watch?v=gaOIciX21-Y
-
- Test driver
Cé je správně
Bylo to něco jako Hirvonen ve Finsku na tom diváckém místě kde už měl půlku auta v příkopě ale zvládl to
No to je jiné pokoukáníčko v HD kvalitě

No to je jiné pokoukáníčko v HD kvalitě

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Hezké
Tak poslední zatáčka byla na milimetr přesně/těsně
No vyzkoušel si teda hodně aut, já jezdím vlastně jenom s Focusem WRC Marcuse Grönholma

No vyzkoušel si teda hodně aut, já jezdím vlastně jenom s Focusem WRC Marcuse Grönholma