mamut69 píše:to Bob.
Nejmenované letiště je u mě za barákem?? Hradčany??
Kolik si ten tvůj vlčák bere papání??
Jinak nelze než závidět, krásnej stroj!!!
Zajímá mě kam jezdíš, protože bych to chtěl vidět v akci.
Oni jsou ještě lidi co u sebe nemají stále foťák??

Jasně, mohl jsem to vzít na fotku z mobilu, ale RSka všichni znáte..... a jinak tam nebylo nic jiného k focení - leda vlastní výměna výfuku - ale tu už nafotil třeba Tee-bee nebo Marťas....
Teď už budu s autem jezdit na všechny akce tohodle klubu, chtěl jsem mít jen vše komplet - včetně výfuku....
Spotřeba - pokud pedál plynu lechtám a jezdím zlehka, jsem cca 1 litr pod spotřebou STčka v továrním provedení. Pokud tomu naložím, pak naopak 2 až 3 litry nad ní.
Včera cestou domů jsem si zkusmo vynuloval počítadla, jel jsem většinou mezi 140 až 160 v Německu (včetně 3x realizované "zkoušky maximálky" a pár předjetí do cca 220) a za hranicemi, u nás cca kolem 140 (byl jsem už unavený, tak jsem jel "na jistotu") a doma jsem měl průměrnou spotřebu na těchto 385 km podle počítače 10,2.
Jinak autem jezdím každý den, do a z práce, na nákupy, o víkendech především Hradec nebo Pardubice.... bydlím a dělám v Práglu, pokud budeš mít někdy cestu, napiš mi na SZ a projedeme se spolu... Kein Problem
Letiště Mimoň - velmi zajímavá lokalita - dá se tam jet jen tak si zařádit, třeba o víkendu, nebo je třeba si to tam rezervovat a zaplatit ???? A co třeba vzít s sebou pár kuželů a udělat si tam improvizovanou dráhu - alespoň 2 km - je to tam reálné ???
Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888