U RSa mě palubka evokuje suv nebo mpvNonid píše:Vidim jenom 2 rozdilny zpracovani interieru... Jediny plus u Astry je ten nezaborenej displej.

U RSa mě palubka evokuje suv nebo mpvNonid píše:Vidim jenom 2 rozdilny zpracovani interieru... Jediny plus u Astry je ten nezaborenej displej.
Kdyz jsou dost dobre pro tve auto, proc by nebyly dobre pro FF3.TomFocus píše:Zrcátka jsou z ff2 fljen mají uchycení ke karoserii na ff3.
Jazdil si s existujucimi modelmi, napriklad 308 alebo 208? Vyzera to dobre, ale praktickost slaba.fordavid píše:Mne osobne se interiery novych Fordu taky nelibi, je tam moc cudliku..
Zeru ale interiery novych Peugeotu, jinej level
http://www.novinky.cz/auto/401050-peuge ... odely.html
Anduril píše:Zrcatka jsou z FF3, co ma jako byt? Je to FF3, tak ma stejny zrcatka.
Ale je mi jasny, ze nekomu, kdo ma na 1.6TDCI 4 vyfuky, ten "decentni" vzhled nemusi sedet no![]()
Zvyraznene slovo by som zamenil za slovo subjektivne.TomFocus píše:Zrcátka jsou z ff2 fljen mají uchycení ke karoserii na ff3.
Ano mám 4 trubičku výfuk, ale taky mám umírněnější budíky než obyč ff2 fl ...a že mě ta umírněnost stála práce... To nevidíš, když už rejpeš![]()
Já nerejpu do vašich aut... jen se objektivně kryticky dívám svým (SVÝM) pohledem na VAŠI modlu hmm
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů