Příspěvek
od Pastovic » 30.01.2012 10:10
Všechno mám suchy, už sem na to koukal mockrát. Filtr snad průchozí bude, nijak extra mi to nezamrzalo, třeba jen trochu ale dnes to byl extrem. Auto po dešti je dlouho, ale měl sem na střeše snih a ten včera na slunku roztál, ale žádny mokro v autě není. Ani koberce ani pod kobercem. Včera sem akorád měřil baterku a furt lezl do vnitř a ven asi 5x...pak to stálo 3hodiny a zmrzlo, ale nijak extreme ale zmrzlo, takže rozmražení, ofuk cca 5min a jel sem. Jenže cesta 10min auto vyhřáty, motor taky a hned sem zavřel dveře a nevyvětral ani na 2vteřiny. No a ráno o pul 6 zamrznuté. I zadní, a u spolujezdce vepředu i v zadu (to bylo poprvé), ale jak parkuju tak máme pred domem kopec tak je vzdy ta strana kterou k nemu stojím zamrzlá víc, ale ne vevnitř....to přední sklo mi přijde jako by šla vlhkost od teplyho motoru směrem dovnitř a proto jde na to okno. A jak říkam tak moc to bylo porvé za dobu co mám tohle auto. Zkusím dneska pořádně vyvětrat a dát tam i noviny. No a zadní okno mám skoro pořád zamlženy, stejně jak ostatní auta kolem,takže to nejak extra neresim, ale štve mě to už!