Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
- Igy
- Nováček
Re: Denso Mapy
To som aj urobil - rozobral som ju a precistil som sosovku. Je to uplne nestandardna mechanika kde sa toho vela vymenit neda. 

Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
- Igy
- Nováček
Zatial som stale bez uspechu. Uz nefunguje ani origos fordacka mapa. Vsimol som si ze DVD je dost poskriabane. Nasiel by sa niekto z BA s fungujucimi palenymi mapami kto by obetoval 10 minut svojho casu kde by som vyskusal ci je chyba vo mne alebo v mechanike?
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Igy: minulý týžden mi nevyšlo
ale zajtra podvečer a celý víkend budem v BA , číslo na teba mám tak pošlem sms...

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

- Igy
- Nováček
Asi mi to nie je sudene. Zajtra rano idem do Martina a vraciam sa v nedelu
Takze potom asi niektory dalsi vikend. V kazdom pripade zatial vdaka za ochotu.
Mam este jednu otazku. Co sa stane ked zmenim v nastaveniach densa typ vozidla "Car type"? Mam Cmaxa 2006ku a podla toho co som nasiel na nete tak ten ma kodove oznacenia C304 (Ford Mondeo (CD132), Focus (C214) and Focus C-MAX (C304)). V Dense mam vsak zaskrtnute C214 a dalsia volba je len C307 alebo CD132. Mozem zvolit C307?

Mam este jednu otazku. Co sa stane ked zmenim v nastaveniach densa typ vozidla "Car type"? Mam Cmaxa 2006ku a podla toho co som nasiel na nete tak ten ma kodove oznacenia C304 (Ford Mondeo (CD132), Focus (C214) and Focus C-MAX (C304)). V Dense mam vsak zaskrtnute C214 a dalsia volba je len C307 alebo CD132. Mozem zvolit C307?
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
C-max je na báze Focusu tak preto tá 214tka, 132 je mondeo ako píšeš, ale čo je 307 to neviem
. Inak neviem čo sa može stať ked to zmeníš... možno sa zmení charakteristika klimatizacie, dojde k prenastaveniu gyroskopickych dát podla typu auta...neviem 

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

- Igy
- Nováček
Skusal som prepnut ale nich sa nestalo, po navrate do menu tam bolo opat C214. Inak pri upratovani auta som zistil ze mam changer na 6CD. Ze co za skatula to je pod sedadlom a to changer
. V dense bol CDDJ furt zapnuty a ja ze preco sa to nedalo vypnut. Pozeral som aj antenu a vyzera to tak ze s nou uz boli v minulosti problemy. Bola uz rozoberana a tiez bol pouzity silikon ako tesnenie. Navyse mi to dava chybu A204 co jej mam pocit chyba anteny. Este vyskusam ako je na tom mechanika lebo zatial som nemal uspech pri palenych mapach. Vsimol som si este ze DVD mechanika je strasne horuca pri dlhsie zapnutom aparate. Dalo by sa nou aj zehlit zehlit
a to nemam zapnutu navigaciu, len radio. Aj vasa tak kuri?
Kolko moze stat nova antena a nova mechanika?

Kolko moze stat nova antena a nova mechanika?
-
- Zkušený
Igi: doporučuji tyto věci řešit v jiném tématu http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 69&t=11899
To co popisuješ nemá s mapami nic společného
To co popisuješ nemá s mapami nic společného

Ex ST220 model 2004
- andydy1
- Junior
mal som podobne problemy napalil som tie mapy toyota na obycajne dvd emtec a fakci mi to jak svina a problem bol za na origos dvd ford bol poskodeny nejaky subor a teraz mi to vsetko fakci
1,6 tdci 80kw GHIA original navi denso+tv+dvd+cuvacia kamera

-
- Nováček
Ahoj, do teto doby jsem pouzival mapy Denso 07-08 a ted jsem si stahnul nove. Vypalil vse tak ja ma na DVD+R DL Verbatim (nastavil DVD-ROM), mapy se nactou, ale klikani na jednotlive polozky je pomale a napr. zadavani adresy se nenacte vubec. Zkousel jsem to vypalit jeste jednou, ale stejny problem...
Take jsem zkusil Update, iso obraz jsem vypalil na DVD-R, vlozil do mechaniky a nic se nestalo (jen naskocila hlaska This is not a map disc) a nic...
Delam neco spatne?
Take jsem zkusil Update, iso obraz jsem vypalil na DVD-R, vlozil do mechaniky a nic se nestalo (jen naskocila hlaska This is not a map disc) a nic...
Delam neco spatne?
-
- Zkušený
-
- Nováček
Vypaloval jsem se stejnou vypalovackou jako 07-08, mozna jina media...Sice to byly Verbatim, ale nejaky pochybny bez potisku a max rychlosti 2,4x...
-
- Nováček
martyy: To jsou printable (potisknutelný) média a ta jejich rychlost je taky normální.
Mondeo, 2.2 Tdci 114kW, kombi, r.v. 10/05, Titanium X
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak bych vsadil na špatné vypalování.Protože mě to dělalo to samé a když jsem získal dvd od jiného paliče,tak to šlapalo...
-
- Nováček
Diky za rady. Zitra koupim dalsi DVD a zkusim vypalit jinou vypalovackou.
- Igy
- Nováček
Tak ani v podstate neviem ako a Denso sa pohlo
. Skusil som palit na DVD Emtec mapu Toyota East a Denso ze EE ze to sa mu nepaci. Tak som tam strcil uz davnejsie napalene DVD Verbatim DL s Toyota south ktore mi nikdy neslo a pozrime sa - zrazu vsetko funguje.
Podstatne je ze som si overil ze mi funguje GPS senzor (pretoze som mal chybu A402 ci tak nejak) a po kalibracii na mape sa pekne drzi cesty podla mapy. Uz mi zostava len jediny problem a to ze mi nechce vypocitat cestu. Stale pise ze Unable to calculate route. Skusal som zadat aj vzdialenejsie ciele a stale nic. Menil som aj parametre vyhladavania a pod a tiez nic. Dal som nastavit factory default a tiez nic. Pritom cesta urcite na mape existuje. Je na to nejaka finta fň? Vopred dik za info.

Podstatne je ze som si overil ze mi funguje GPS senzor (pretoze som mal chybu A402 ci tak nejak) a po kalibracii na mape sa pekne drzi cesty podla mapy. Uz mi zostava len jediny problem a to ze mi nechce vypocitat cestu. Stale pise ze Unable to calculate route. Skusal som zadat aj vzdialenejsie ciele a stale nic. Menil som aj parametre vyhladavania a pod a tiez nic. Dal som nastavit factory default a tiez nic. Pritom cesta urcite na mape existuje. Je na to nejaka finta fň? Vopred dik za info.