Mozno sa nakoniec necham inspirovat a zacnem tiez tlmit podla vasich super navodov

deka pod kapotou urcite pomoze, ale zazraky necakaj. podbehy tiez, ale tiez to nebude nic vyrazne. skor by som siel po novych nehlucnych pneu, tie zvyknu pomoct viac. zalezi ake mas teraz a v akom su stave.xcmaniax píše:Ahoj! Navážu na toto téma. Mám cca 2 měsíce 3 roky starý FFII kombi 1,8i (před FL). Původně jsem myslel, že budu jezdit převážně Praha a okresky a tak 20% dálnice - tj. hluk jsem nějak neřešil. Teď to vypadá, že budu muset jezdit do Německa, takže hodně km na dálnicích. Překvapil mě poměrně vyšší hluk od motoru (hlavně chybí 6. rychlost) a po přezutí na letní i hluk od pneumatik. Rozhodně nemám čas ani prostor se pouštět sám do nějakých odhlučnění jako vy, ale chci se zeptat co má a co už nemá cenu. Vylepší se nějak (pro jízdu na dálnici, cca 140 tempomatových) hluk od motoru instalací deky pod kapotu a krytem pod motor? Případně nějaké další odhlučnění (podběhy apod.)? Oslovil jsem několik servisů a spíš jsem je překvapil. Takže otázka - dělá tohle někdo v Praze a nakolik taková sranda vyjde? Díky za odpovědi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů