Psal sem jen o vzhledu

A ano psal sem, že bylo škoda že nebylo 4x4 RS II z toho se dá vyvodit... že je grip nedostačující...
Stačí číst ..pořádně

Nonid: v umírněnosti vzhledu je řada ST, RS já řadím k STI a EVU a tam divokost ,,vzhledu,, patří

STi tiez nemalo nejak extra divokost v dizajne, a posledna verzia je myslim porovnatelna s RS-om co sa tyka dizajnuTomFocus píše:....
Nonid: v umírněnosti vzhledu je řada ST, RS já řadím k STI a EVU a tam divokost ,,vzhledu,, patří
Ak si porovnam STi a RS tak nejake extra rozdiely z pohladu "agresivnosti" dizajnu tam podla mna nie su. A co sa tyka WRX, tak ako spominal Anduril, sanie na kapote nie je vec dizajnu, take sanie mala aj dizlova Impreza.TomFocus píše:Blackhawk...už se mě nechtělo reagovat, ale![]()
...
Desing je brutálně suběktivní záležitost, ale srovnávat STI a RS v umírněnosti opravdu nejde.
Vsak o tom zadna, rozdil to je. Jen si tu nekteri nemyslime, ze az tak brutalni, aby se FF3 RS dal oznacit proti tomu za nudnyTomVany píše: Impreza sti mela podle me od série jiné blatniky nárazníky kridlo brzdy kola...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host