Příspěvek
od paleta » 01.06.2010 20:31
No ja neviem. Vsak isiel na tom aj ten moj svagor - vypalovac karbonu:-) a tomu sa nic nezdalo divne. Startne hned, na prvy sup ako Pajo, ist ide.
Ace je tam nafta. Smrdel po nafte a aj bol riedky... Neviem 12 litorv, vsak to muselo este hadam aj z ostrekovaca vytiect...
Kota - to nepoznam ako sa regeneruje, moj je asi zdegenerovany nacisto. Zasrany by nemal byt, aj ked prvy krat mi ho zanieslo uplne az zhasol. Odpojili vyfu(c)k pred DPF a auto hned startlo. Zapratal som ho do servisu, vycistili DPF (vystriekali Wapkou), Zaslepili mi EGR a dali von jedno koliesko z EGR, z motorceka, nechali bezat regeneraciu, spojili vyfuk a auto islo. Teraz neviem aky je stav, ale podla mna mi ho zas zanasa (DPF). Ale mne to nedalo, rozobral som este raz EGR, dal tam to kolecko odslepil a z autom zas sklbe (sem-tam)... Minule som sa siel previezt, po mesacnej odstavke, cca 20 km a nespravilo nic, islo ako hodinky. Zena ked jazdila na nom tie 5 km tury, tak jeden den sklabalo, na druhy nie, potom zas, jak na hojdacke.
Ten borec, co ste mi neverili, rozrezal flexou DPF, ze tam je keramika, roztlkol ju kladivom, zvaril naspat a teraz zhana nejakeho borca co mu vymaze DPF z riadiacej. Ale aspon mu nezanasa DPF:-) To je normalne na jeden film - Ford Paleta 2,0 Tddtdtdti:-) Inak Kota este jeden poznatok, kontrolka oleja je to posledne co mi este nesvietilo. Ta sa mi este nerozsvietila. Svieti obcas ten servis (priznam ze teraz dlho nie), kontrolka motora a cakam kedy zacne zas svietit zhavenie (to je jednoznacne a to som sa aj docital ten DPF).
Inak mi radia zaslepit ten EGR a dat ho vynulovat a ze bude pokoj. Mna ale serie ta nafta v oleji. Z ktorej rite sa tam berie??? NEchapem. Vo stvrtok chcem zbehnut do toho Peugeotu, ci tam je ta mocka, alebo nie.
Inak ste ma zabudli pochvalit, ze som si vyplnil profil:-) Kde inak komunikujete o beznych veciach, na akom vlakne?
FORD MONDEO COMBI, 2,0 TDCi, 85 kW, r.v. 3/2006
spotreba 6,2 l/100 km