Tempomat
- Raada
- Test driver
Re: Tempomat
Mozna to paradoxne vyjde levneji nez dokupovat tlacitka tempomatu, protoze tady uz tlacitka jsou
. Kazdopadne taky musim rici, ze super prace a jsi teda koumak.

- postak
- Test driver
- Samantus
- Junior
jsem obycejny mechanik-elektrikar, kterych je na svete kupa a navic jsem byl nasim hlavnim technikem oznacen za nemysliciho tvora 

Martin
Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT
Ford Focus CC 2006 1.6i

Ford Focus CC 2006 1.6i
- rudko.f
- Nováček
sledujem toto vlakno a taktiez tuzim po tempomate, len sa obavam vlozit doveru do ruk slovenskych mechanikov, resp. nedocital som sa o ziadnom co uz takuto upravu robil... preto som planoval cestu za rodinou do CZ a dal si tak u robit tempomat tebe... variant s montazou do ovladania radia sa mi velmi pozdava, takze mozem sa objednat? potesili by aj info o nakladoch na prestavbu.Samantus píše:Takze diky jednomu aktivnimu clenovi, ktery me poslal navrh, jsem dnes vyzkousel na dvou vozech s triramennym volantem upravit DO k radiu, tak aby s nim sel ovladat tempomat a 100% uspech:-) jeste na to udelam v Corelu nejakou matnou folii s popiskama a je to... s Vama se tak super spolupracuje
-
- Nováček
Pokud bych mohl jako nováček něco doplnit ohledně podsvícení tlačítek tempomatu ze strany 19 tohoto vlákna. Pracuji ve firmě která vyrábí pro Forda tyto volanty a opravdu požadavek Forda nebyl tyto tlačítka podsvítit. Jinak se zde v Čechách vyrábí 4 typy 4-ramených a 4 typy 3-ramených volantů pro tuto značku.
Praha-východ, C-Max 1,6 TDCi 80 kW r.v.2005, modrá tonic (met.)
- postak
- Test driver

Dobrý den,
Odpovídám na dotaz ohledně úpravy ovládání tempomatu přes dálkové ovládání rádia. Standardní ovládání tempomatu je přes tlačítka na volantu, které je tak provedeno jako originální z výroby, u úpravy přes dálkový ovladač radiopřehrávače, které je provedeno jako náhradní řešení pouze jako hobby našeho mechanika a úprava je provedena bez jakékoliv záruky na montáž či funkčnost zařízení. My tuto opravu neprezentujeme na našich stránkách , neboť je to řešení nestandardní , ale v případě, že budete akceptovat výše uvedené informace, provádíme tuto opravu v cenové relaci 3.000,- Kč s DPH včetně diagnostického nastavení, které je nutné provést v našem servisu.
S pozdravem
Tomáš Zelený
vedoucí servisního oddělení
- tomason
- Test driver
- Anndy
- Test driver
Že peniaze nikdy nesmrdia
- Samantus
- Junior
Ano pod odpoved T. Zeleneho se podepisuju klidne taky, samo ze to neni uprava schvalena a tudiz my jako znackovy servis na to ani zaruku dat nesmime, a navic jak rikam je to pouze premisteni odporoveho delice ktery je ve volantu, do dalkoveho ovladani radia, takze elektronicky znalci me jiste chapou, ostatni si poridi 4ramenny volant a dostanou na to zaruku.... tot moje slova, timto Vam jen chci pomoct.. uz jsem mel i pohovor s Tomasem, doufam ze to chapete, jinak !!!!!! 

Martin
Ford Focus CC 2006 1.6i

Ford Focus CC 2006 1.6i
- rudko.f
- Nováček
chapem to spravne a som si vedomy straty zaruky, ale to pri aute roku vyoroby 2005 je bezpredmetne. som si vedomy ze sa nejedna o upravu v znackovom servise a nevztahuje sa na nu zaruka na prevedenie a funkcnost. navyse nejde o mechanicky zasah do vzhladu interieru ani jeho casti, tak isto je mozne upravu uviest do povodneho stavu, alebo sa mylim?Samantus píše:Ano pod odpoved T. Zeleneho se podepisuju klidne taky, samo ze to neni uprava schvalena a tudiz my jako znackovy servis na to ani zaruku dat nesmime, a navic jak rikam je to pouze premisteni odporoveho delice ktery je ve volantu, do dalkoveho ovladani radia, takze elektronicky znalci me jiste chapou, ostatni si poridi 4ramenny volant a dostanou na to zaruku.... tot moje slova, timto Vam jen chci pomoct.. uz jsem mel i pohovor s Tomasem, doufam ze to chapete, jinak !!!!!!
- Raada
- Test driver
Samantus pracuje v autorizovanym servisu ford a ja to pochopil tak, ze na montaz neni zaruka. Ne, ze pada zaruka na cely auto.
- rudko.f
- Nováček
sak aj ja, ale stretol som sa stym pri inych znackach ze akykolvek zasah do vozidla mimo znackovy servis a stracas zaruku na auto, preto som to napisal. (ak by to bol aj tento pripad).
- Samantus
- Junior
Raada to pochopil uplne spravne 

Martin
Ford Focus CC 2006 1.6i

Ford Focus CC 2006 1.6i
- postak
- Test driver
Nechtěl jsem tím říct vůbec nic.tomason píše:A co si tím chtěl říct vlastně

Prostě jen jako info, kdyby to někoho zajímalo a ne někoho pohoršovalo
rudko.f buď v klidu. Od června tohoto roku mají výrobci aut, potažmo i značkové servisy utrum. EU podle nařízení nevím ze kterého roku, zavedla právě od letošního června, že majitel auta nemůže ztratit záruku, ani když auto bude servisovat doma v garáži. Takže asi tak no

Každopádně díky za Samantuse

- Anduril
- Test driver
2postak: Tak o te garazi dost pochybu
Musi to byt servis a navic toto narizeni plati jen na zakonnou zaruku. Pokud mas na auto zaruku smluvni, garantovanou vyrobcem, tak te klidne muze hnat do autorizovaneho servisu.