Dvojité zamykání
- acoLaco
- Nováček
Re: Dvojité zamykání
To maniak.dj: No tak to nemáš. To se nedá jen tak naprogramovat, protože je tam navíc ještě nějaká pojistka, která ještě jistí zamykání, takže se ven z auta zkrátka nedostaneš, když to máš! To se dá koupit s novým autem za příplatek (možná by to šlo dodělat ale asi by to bylo dost problematické a hlavně drahé). Doporučuju kouknout do ceníku.
Jen pro zajímavost, tak kvůli nehodě je to řešené tak, že když by ses zamknul vně auta a pak si nastartoval a jel, tak když dáš klíček do zapalování, tak se ta pojistka deaktivuje, že se z auta dostaneš, i když asi moc lidí se vevnitř v autě nezamyká za použití dálkového centrálu (nehledě na fakt, že to funguje jen když je klíček mímo zapalování).
Když máčkneš jednou, tak se aktivuje obvodový alarm+klasické zamčení zámků (koukni do ceníku, je víc variací s těma alarmama, já mám slg5), takže když to uděláš a pak vezmeš za kliku zevnitř, tak se to otevře, ale také to začne houkat-ven se teda dostaneš. Když máčkneš 2x (a máš to) tak se to zamkne dvojitě a ven se nedostaneš. Já tam mám i vnitřní čidla, takže když se zamknu v autě, tak po asi 1 minutě se zaktivujou i ty čidla a začne to houkat, že je někdo v autě, takže psa tam nechat nemůžeš za použití toho druhého máčknutí. Snad jsem to vysvětlil nějak tak polopaticky...
Jen pro zajímavost, tak kvůli nehodě je to řešené tak, že když by ses zamknul vně auta a pak si nastartoval a jel, tak když dáš klíček do zapalování, tak se ta pojistka deaktivuje, že se z auta dostaneš, i když asi moc lidí se vevnitř v autě nezamyká za použití dálkového centrálu (nehledě na fakt, že to funguje jen když je klíček mímo zapalování).
Když máčkneš jednou, tak se aktivuje obvodový alarm+klasické zamčení zámků (koukni do ceníku, je víc variací s těma alarmama, já mám slg5), takže když to uděláš a pak vezmeš za kliku zevnitř, tak se to otevře, ale také to začne houkat-ven se teda dostaneš. Když máčkneš 2x (a máš to) tak se to zamkne dvojitě a ven se nedostaneš. Já tam mám i vnitřní čidla, takže když se zamknu v autě, tak po asi 1 minutě se zaktivujou i ty čidla a začne to houkat, že je někdo v autě, takže psa tam nechat nemůžeš za použití toho druhého máčknutí. Snad jsem to vysvětlil nějak tak polopaticky...
- maniak.dj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ne mne o to nejde, kdyz to nemam tak ani dodelavat nebudu
. Ja jen, ze jsem nekde cetl, ze kdyz se auto odemyka tak, ze na prvni zmacknuti ridic a na druhy zbytek auta tak to ma dvojity zamykani, ale to je evidentne neco uplne jineho 

- fokusacik
- Nováček
Re:
Chtěl jsem se zeptat jak se toto zamykání aktivuje a deaktivuje. Mě se napoprvé otevře celý auto, jezdím spíš sám, zkusil bych to s tím otevíráním najskvor "vodič a potom polovodič", díky.hide píše:Ja mam za to, ze se to nijak neaktivuje. Bud to auto ma, nebo ne. Ne vsechny modely to maji. Je to podle vybavy. Zaktivovat se da jenom, ze se ti napred odemknou dvere ridice a po dalsim zmacknuti zbytek. Ale to funguje, jenom kdyz NEMAS zamceno nadvakrat. Jinak se otevrou vsechny dvere.
Dobrej zmatek.

- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
To focusacik: S dalkovym centralem je aktivace jednoducha. Pokud jsi v dosahu auta, tak zmacknes najednou obe tlacitka "odemknout" a "zamknout" na ovladaci. Drzis je cca 10 s a auto Ti "odpovi", resp. problikne vsechny blinkry. Pak mas aktivovane odemykani u ridice zvlast. Zrusis to stejnym postupem ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- gambrinus
- Nováček
poratte mi,mam také dvojte zamikaní ale při zamknutí normálně auto zabliká 2x odejdu od auta a asi tak za 10 až 20 minut se samo spustí blikaní auta tak musím mít odpojení to dvojtí zamikání a zamikam jenom jednou ,ale rucne tode jakoby stuha zamikat.proč semi to samo spouští.díky
- gambrinus
- Nováček
- softak
A me to zas funguje uplne jinak, dvojite zamykani mam (vse tomu nasvedcuje), zamknu dalkou 2x, auto 2x blikne, 2x to v zamcich cvakne, a stejne to jde zevnitr odemknout packama. Tak nevim co s tim.
- Lukáš.Lysik
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
hm hm přesně jak říkáš, akorát páčkama by nemělo jít otevřít ... to je zvláštnísoftak píše:A me to zas funguje uplne jinak, dvojite zamykani mam (vse tomu nasvedcuje), zamknu dalkou 2x, auto 2x blikne, 2x to v zamcich cvakne, a stejne to jde zevnitr odemknout packama. Tak nevim co s tim.

F.F. ll FL 2008 Trend 1,8 TDCi maxpower
pár fotek https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 97&t=15521

pár fotek https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 97&t=15521

- Infinter
- Zkušený
U mě to je stejné, dvojklik, dvě cvaknutí, dvakrát blinkry a zevnitř v poho otevřu. Si myslím že dvojité zamykání nemám a při dvojkliku na DO se prostě fofík zamkne jakoby dvakrát za sebou, tzn. po prvním zamknutí zkouší zamknout znovu a tak to jen cvakne, ale nezamkne
a blikne dvakrát jako reakce na dvojité zmáčknutí DO. Co vy na to 

- Infinter
- Zkušený
Taky bych to tak viděl.. No půldenní iluze že dvojklikem zamykám líp a teď už zase návrat na zem 

-
- Nováček
Zdravím všechny Já už jsem prošel kde co ,ale nefunguje mě žádný návod .Mám problém s odemykáním.Od kamaráda jsem dostal jednotku na dálkové centrální zamykání i s klíčema s tlačítky. On měl FoFo1 a já mám taky FoFo1 ale bez dálky .Tu jeho krabičku jsem vyměnil,do té mé se dal zasunout jen jeden konektor zelený a v té jeho byl i modrý osazený skoro úplně drátama.Mě vysel vedle jednotky ten modrý jen se děma dráty tak jsem ho zasunul do jednotky.Po zakoupení odlitku u forda za 220Kč a vybroušení u klíčníka jsem naprogramoval na imobilizér a nastartoval.Po této stránce O.K.Problém mám při odemykání dveří a kufru.Při zmáčknutí otevření se otevřou pouze řidičovy a při druhém hned po sobě i ty ostatní a kufr musím také dvakrát za sebou mačkat.Tláčítkem to nebude,chovají se tak oba ovladače.Vyzkoušel jsem všechny návody na programování pomocí zmáčknutí obou tlačítek na ovladači a pořád se to chová stejně.To že neblikají blinkry bych neřešil ale to odemiykání jedněch dveří mě dost vadí.Může někdo prosím poradit co s tím?
Naposledy upravil(a) skoprc dne 05.09.2010 14:44, celkem upraveno 1 x.
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je specialitka fordu,ci sa to da upravit neviem,mozno len ak neorigo dialkovym.skoprc píše:.Při zmáčknutí otevření se otevřou pouze řidičovy a při druhém hned po sobě i ty ostatní a kufr musím také dvakrát za sebou mačkat.Tláčítkem to nebude,chovají se tak oba ovladače.Vyzkoušel jsem všechny návody na programování pomocí zmáčknutí obou tlačítek na ovladači a pořád se to chová stejně.To že neblikají blinkry bych neřešil ale to odemikání jedněch dveří mě dost vadí.Může někdo prosím poradit co s tím?
Mne to otvaranie vyhovuje.Kto by stale zatvaral aj kufor ked nahodou stlacis dialkove.
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jj, je to tak, u FoFo I po fl se dá nastavit, že můžeš odemknout všechny dveře naráz při prvním zmáčknutí, u před fl nevím. Otevírání kufru je lepší dvojklikem, neboj, zvykneš si 

Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- petulak
- Test driver
Tak nějak přemýšlím nad "Y a I" v tom slově zamykat! 
Kluci, trošku češtiny!

Kluci, trošku češtiny!

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback