Pokud je to takovy maly, cerny, jako by stahovaci pasek, tak je to ke klici, ja to mam provliknute nahradnim klicem.petulka píše:Jo a ještě se serviskou jsem dostal takovej plastovej pásek s písmenem T a šestimístným číslem. Patří to ke klíči? POMOZTE nebohému..
kopie startovacího klíčku
- Ahmed
- Test driver
Re: Rezervní klíč
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- elounek
- Nováček
No to je tedy hokej! .-)
Mám taky jen jeden origoš klíč zeleno modrá záslepka a svetýlko není to na dálkáč a potřebuju jeden klíč navíc co kdyby něco...Ale z týhle debaty nejsem tedy vůbec chytrej!Ale jak tak koukám nejsem sám! 

- Bonas
- Nováček
Přesně tak, podle toho 6-místného kódu se vyfrézují zuby klíče ke Tvému autu. Já jsem dostal při koupi k autu také pouze jeden dálkový klíč a druhý jsem si nechal (opět s dálkovým) udělat v našem servisu, vše proběhlo bez problémů. Ten 6-místný kód odečetli v servisu od oka, neznal jsem ho.petulka píše:Ano , ano, to je ono, ale k čemu je to dobrý?? Je to kód na vyfrézování zubů na klíček nebo tak něco???

Ford Focus 1.6 16V ZETEC-SE 9/2004
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No prima, takže jestli dobře rozumím, tak ti udělali jeden klíč navíc.Tak proč mi tvrdí u Forda,že bez dvou klíčů to nejde? Můžeš mi o tom napsat podrobněji??? Nemám na klíči žádný záslepky či jak o tom chlapi píšou,ani světýlko.Je to prostě to Ypsilon do kterýho je zasunutej vysílač s čudlíkama na odemykání a zamykání originál Ford.Bonas píše:Přesně tak, podle toho 6-místného kódu se vyfrézují zuby klíče ke Tvému autu. Já jsem dostal při koupi k autu také pouze jeden dálkový klíč a druhý jsem si nechal (opět s dálkovým) udělat v našem servisu, vše proběhlo bez problémů. Ten 6-místný kód odečetli v servisu od oka, neznal jsem ho.petulka píše:Ano , ano, to je ono, ale k čemu je to dobrý?? Je to kód na vyfrézování zubů na klíček nebo tak něco???
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pelen píše:to Petulka:
Pokud nemáš v klíčku čip (jsou na obrázku na str.2 tohoto tématu), tak máš asi z obvyklé dvojice klíčků s dálkovým ovládáním už jen jeden. Odhaduju, že ti v servisu nabídli novou sadu 2ks klíčků s dálkovým ovládáním.
Je to přesně tak jak říkáš

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
Pak bych si jeste radeji u Fordu zjistil, kolik te budou stat ty dva nove klice, kdyz nebudes mit od auta zadny funkcni (nakodovany) klicpetulka píše: Dostanu se do auta bez použití násilí.A až bude klíč ztracený (nikdy jsem žádné klíče neztratil) tak teprve budu donucen vydat ty nekřesťanský peníze za novou sadu. Anebo rovnou nechám vyměnit zámky,protože už teď jsou dost ošukaný...

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem toho technika dobře pochopil,tak je jedno jestli máš jen jeden klíč anebo žádný.Vyjde to nastejno i finančně...swm píše:Pak bych si jeste radeji u Fordu zjistil, kolik te budou stat ty dva nove klice, kdyz nebudes mit od auta zadny funkcni (nakodovany) klicpetulka píše: Dostanu se do auta bez použití násilí.A až bude klíč ztracený (nikdy jsem žádné klíče neztratil) tak teprve budu donucen vydat ty nekřesťanský peníze za novou sadu. Anebo rovnou nechám vyměnit zámky,protože už teď jsou dost ošukaný...
- romec
- Nováček
To Petulka: nie je pravda, že potrebuješ dva klúče aby ti mohli spraviť ďalší. Ja som kúpil focus s jedným dialkovým klúčom, zobral som ho do klúčovej služby kde mi klúčiar okom prečítal brus klúčika, vybrúsil mi ho bez problémov. Zapojil do diagnost. zásuvky prístroj Bosch, vložil originál klúč a nakódoval mi čip v novom klúčiku. Jediný rozdiel oproti originálu je že neni na ňom dialkové, ten by stál asi 3 krát viac. Prístroj pánovi pekne ukázal, že sa zhotovuje 3 klúčik v poradí, ten druhý kde je netuším no a hned prekódoval plávajúci kód. Platil som cenu bez DPH, spravil mi to za 2000 sk.
Ten kód brusu klúča je dobré mať niekde napísaný, na zaklade toho číselka a povedania u akéhokoľvek klúčiara ti zhotovia pri strate všetkých!!! klúčov aspoň klúč, pomocou ktorého sa dostaneš do auta a samozrejme postup odblokovania imobilizéra by už bol iný, dúfam že som to napísal zrozumiteľne, keď nie, kludne sa pýtajte.
Pre Pelena: dialkové ovládanie nemá nič spoločné s imobilizérom, takže neviem prečo by si nemal naštartovať auto bez dialkového, keď máš v ňom aktivovaný čip.
Ten kód brusu klúča je dobré mať niekde napísaný, na zaklade toho číselka a povedania u akéhokoľvek klúčiara ti zhotovia pri strate všetkých!!! klúčov aspoň klúč, pomocou ktorého sa dostaneš do auta a samozrejme postup odblokovania imobilizéra by už bol iný, dúfam že som to napísal zrozumiteľne, keď nie, kludne sa pýtajte.
Pre Pelena: dialkové ovládanie nemá nič spoločné s imobilizérom, takže neviem prečo by si nemal naštartovať auto bez dialkového, keď máš v ňom aktivovaný čip.
Ford Focus 1,4 16V, Ambiente 1999 HB
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím bratra ze Slovenska !
Děkuji za vyčerpávající radu.Přesně tohle jsem chtěl slyšet ( číst ) v této diskuzi
Už je mi to naprosto jasné.Chtěli ze mně vytáhnout pár peněz. Zjišťoval jsem ve svém okolí, kdo by to byl schopen udělat, a na našem okrese jsem se zatím nikoho nedopídil. Je-li to možné, napiš mi romec prosím,kde ti to u vás na Slovensku vyrobili. Tady jsou schopní udělat akorát tak klíček k natahovacímu autíčku.... No nekecám, ani obyčejnou fabku nevyfrézují,tak, aby s ní šlo odemykat...