Ale myslim si, ze pockajme si na nove forum a potom nech sa na to chalani pozru

myslim, ze pelen to vystihnul peknepelen píše:Uz jste se zamysleli, ze nekdy, kdyz nekdo chce na nejaky problem odpovedet, tak hleda mimo forum na netu odpoved treba i hodinu? Vyhledavace prece vyhledaji tim presneji, cim lepe se mu zadaji klicova slova. Ja kdyz neco hledam, tak ta slova volim postupne a sleduji vysledky hledani.
S diakritikou nepisu, protoze na toto forum chodi i cizinci (nemyslim Slovaky - ja jsem republiku nerozdelil) a misto znaku s diakritikou se jim mohou zobrazit jen ctverecky. Pokud vyhledavam na foru, tak mohu poprve zadat slova s diakritikou a podruhe bez diakritiky. Prece o nic nejde, jen o trosku casu navic.
vravim o tom, ako pisu ludia na forach. 90% ludi podla mna diakritiku nepise a pre mna to teda novinka nie je....Radeczek píše:Tak to je novinka. Když používám třeba google, vždy zadávám i s diakritikou. Pokud ji nepoužiji, nenajdu to co hledám. Jsem přece čech! Mluvím a píšu česky. Najdi mi české webové stránky bez diakritiky. Takže, když používám "hledat" píšu korektně s diakritikou.omik píše:no a pretoze na internete strasne vela ludi diakritiku nepouziva, tak sa bud prisposobis, alebo nenajdes
Uz jsem se dozvedel ze lidi s problemem vyhledani je tu vic.Ja treba liny nejsem hledal jsem 2 mesice co potrebuji,jasne ze ne vkusezewl píše:oprava: google s diakritikou uz nepocita, prehledl jsem to pri prvnim cteni clanku v odkazuTakze to je stejne jedno. Co se tyce novacku je chapu, proto se je snazim vetsinou smerovat na ta spravna mista. Jde ale o to, aby si kazdy nerekl neco ve stylu: "jsem liny hledat, zalozim nove a vsak on me uz nekdo nasmeruje". Ale aby zkusil pohledat sam. O nic jineho nejde. Proto se vzdy na problem s vyhledavanim musi upozornit, i kdyz se novackovi treba pomuze odkazem. Ale kdyby to bylo jenom odkaz -> LOCK, tak by si nove prichozi lide mysleli, ze to je normalni a vyhledavani uz nepouzivali vubec. Je to o tom najit kompromis.
ZEWLe, tak na to prd, vzdyt se s tebou nikdo nedohaduje! Se stavis do pozice chrabrého rytíře, ale bojuješ s větrnými mlýny! Všichni jsme se shodli, že nasměrovat nevědoucího uživatele, je dobrá věc a mělo by se tak postupovat. Tak klídek, ok?zewl píše:uz to tu ale pisu ponekolikate, uz me to moc nebavi to furt dokola obhajovat.
Stehnak píše:Myslim ze by take dost pomohla "Table of Contents" ve stylu: http://eten-users.eu/index.php?showtopic=8621 ... jde o to ze:
- auto me zlobi -> nemam ani moc chut neco takoveho udelat
- ted opravdu na to nemam cas -> stehuju se, vanoce...
- nemam az takovy prehled co, kde a kdy se vsude resilo...
Dost vymluv... pokud se do toho nekdo pusti, tak preji pevne nervy![]()
p.s.: mozna by pak mohl dostat V.I.P. clenstvi za polovic
myslim ze se co jsi psal neni zas tak pravda , zadal jsem bez hacku a carek "ztraceny klic " a tady mas vysledekRadeczek píše:nejde jen o f1. Dej vyhledat jiná temata. Je náhodou jsem zvolil téma "naftový filtr", ale vyhledávač ho nenajde! Já jsem zakládal téma "ztracený klíč", ale vyhledávač nenajde nic. A to je podle mě chyba.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů