Výměna zapalovacích svíček
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- fokusacik
- Nováček
Jo OK, udělal jsem chybu, já se nevzpouzím. Když jsem hledal něco o svíčkách, tak mi nic nenašlo na fóru. Na netu jsem hledal kdo vyrábí motorcraf a nic. Jen jsem se zeptal zda se to ví, protože moje zkučenost je, že tzv. originály vyrábí nějaký značkový výrobce (např. bosch, champion atd.) a akorát tam cvakne originální logo. Jinak cena 114,-/ks je taky dobrá pokud je tak velký rozdíl v kvalitě. Když tak dejte odkaz na to kam mám kouknout na fórum, když ta diskuze už proběhla. Díky. nebojte přiznám se bez mučení kolik najedu aspoň jsem pokusný karlík.
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj,já na tom byl taky jako ty-pořád sem nevěděl,jaké mám dát.motorcrafty seženeš u autorizovaného prodejce Ford, cena 114 je pro 1,4. pro 1,6 bude o par korunek dražší,ale pořád to vyjde levněji než boshky nebo brisky nebo podobné ,,hnoje,, které ti akorát udělají bordel pokud bys jel do polska, koupíš o něco levněji, viz.
http://www.fordczesci.pl/sklep,2098,311 ... 873,0.html
http://www.fordczesci.pl/sklep,2098,311 ... 873,0.html
-
- Test driver
- fokusacik
- Nováček
O tom krytu jsem se dočetl v knize "A JE TO" str. 25. a pak tě to odkáže na str. 165 a Horst píše, ža se to týká motorů 1,4 + 1,6i. Toliko má odpověď o krytu, abyste věděli, že si to necucám z prstu.FOCKI píše:přesně.kdo ti říkal, že máš kryt? ten kryt je na mojim,zkusím to zítra vyfotit a dám to tady. ty maš ,,fajfky,, nahoře, jen je sundáš, vemeš klíč a nic ti nebrání je vyměnit
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- fokusacik
- Nováček
Re: Výměna zapalovacích svíček
Tak už mám najeto na Boschkách 6 000 km a zatím ok, necítím změnu zhoršení či úbytek výkonu atd. Testujem dál
- Twisster
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nejak sa to tu odmlcalo. Jak si dopadol s tymi boshkami?
Focus 1.6 16v 2008 hatchback Panter black
- fokusacik
- Nováček
Tak po dovolené už mají nalítáno 14 500 km a nepocituji žádnou změnu. A průměrná spotřeba při dovolené od dálnice (130-140 km +plné obsazení) až po místní drobné každodenní pojížďky (teměř stále s klimou) = 6,67 l/100km - čili z mé strany zatím spokojenostTwisster píše:Nejak sa to tu odmlcalo. Jak si dopadol s tymi boshkami?
- Alda
- Junior
Ahoj, svíčky jen origoš...
Když sem si vezl dom svýho fofa (před servisem), tak sem byl unešenej jak to jede (byl sem zvyklej na Fako a Pažouta 106) . Po servisu, kde mimo jiné vyměnili i svíčky (neorigoš a pěkně "upečený"), sem byl přímo uchvácen, pač to teprve jelo!!!
Chtěl sem si tam napřed dát svíčky brisk, ale bylo mě řečeno že jedině ORIGINÁL, prej sou s tím strašný problémy... (pozáruční autoservis ford)
Když sem si vezl dom svýho fofa (před servisem), tak sem byl unešenej jak to jede (byl sem zvyklej na Fako a Pažouta 106) . Po servisu, kde mimo jiné vyměnili i svíčky (neorigoš a pěkně "upečený"), sem byl přímo uchvácen, pač to teprve jelo!!!
Chtěl sem si tam napřed dát svíčky brisk, ale bylo mě řečeno že jedině ORIGINÁL, prej sou s tím strašný problémy... (pozáruční autoservis ford)
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Včera jsem měnil svíčky a v prostoru pod krytem motoru jsem našel vodu. První dvě byly ok, ale 3 a 4 byly pod vodou. Prostor jsem před výměnou vysušil, ale i tak mi to nedá spát. Je to normální, nebo mám hledat další problém? Podle mě by měl být prostor kolem svíček "v suchu". Ani netuším, jak se tam voda mohla dostat...
Včera jsem měnil svíčky a v prostoru pod krytem motoru jsem našel vodu. První dvě byly ok, ale 3 a 4 byly pod vodou. Prostor jsem před výměnou vysušil, ale i tak mi to nedá spát. Je to normální, nebo mám hledat další problém? Podle mě by měl být prostor kolem svíček "v suchu". Ani netuším, jak se tam voda mohla dostat...
Ford Focus Zetec MKII, 1.4 Black Metal