Jari píše:Nojo,ale to buděš mít relátko někde v motorovém prostoru,a to si myslím,že je trochu prasárna.Ale jde to tak udělat.

Jari píše:Nojo,ale to buděš mít relátko někde v motorovém prostoru,a to si myslím,že je trochu prasárna.Ale jde to tak udělat.
Ale dálkový světla maj samostatný vypínač přece už z výroby v každym autě, to máme všichni na levý páčce, když přepneš na dálkáče, tak je to myšleno(samostatný vypínač na dálkový, né na přídavný dálkový)Blekota píše:..tak sokolíci, nerad bych tady šířil bludy. Proto jsem zvedl telefon a zavolal dvoum různým autoelektrikářům v Brně . Info je následující:
- jakákoliv přídavná světla ( mlhovky, dálkový, maják apod. ) MUSÍ mít samostatný vypínač
- přídavná dálková světla MUSÍ být zapojena tak, aby svítila zároveň s origi dálkovýma ( na tom jsem se shodli)
Každopádně je každýho věc, jak si to zapojí..
Blbý je, že do interiéru FF se to bude dost blbě dávat, a to je to, co mě na tom nejvíc odrazuje
Ano ano ,přesně jak jsem říkal a jak říká JozkablackAle dálkový světla maj samostatný vypínač přece už z výroby v každym autě, to máme všichni na levý páčce, když přepneš na dálkáče, tak je to myšleno(samostatný vypínač na dálkový, né na přídavný dálkový) Idea .
Pokud si tam chce někdo dát přídavný dálkový, tak je prostě zapojí jen na pojistku od origo dálkovejch, propojí to přes zvlášť relé (teda pokud to chce mít tak jak to má být) dál na přídavný dálkáče. Kde je relé je úplně jedno a klidně i v motorovém prostoru. Tak jsem to zapojoval já a taky mi to potvrdil autoelektrikář, já to naposled zapojoval před pár lety tak jsem si nebyl jistej jestli tam neni nějaká změna. A prej neni a při takto zapojenejch světlech neni problem na STK.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů