RopakKota píše:...a pařim Stalkera!

Ja ked som videl tie HW naroky tak som sa len zasmial a demo co som mal som ani neinstaloval

Ale hra to moze byt super, sak sa na nu cakalo 2 ci 3 roky

Myslim,že lehce podprůměr.Ty medály sem měl demo na 800x600 a ani na střední detaily se tomu moc nechtělo,ale zkusit to musim.jinak mám 3,2 AMD(jedno jádro!),1024 RAM DDR,grafika GF 6600 GT 128MB.To už dneska nic moc neni...TripleJay píše:RopakKota píše:...a pařim Stalkera!Tak to potom musis mat iny stroj
![]()
Ja ked som videl tie HW naroky tak som sa len zasmial a demo co som mal som ani neinstaloval![]()
Ale hra to moze byt super, sak sa na nu cakalo 2 ci 3 roky
Já bych radši v AVi na DVD....měl jsem všechny serie na jednom dvd a to bylo něcoJenda25 píše:Já mám všechny díly v DivXmansart píše:JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.zewl píše:Serialy: Simpsons, Futurama, Cerveny trpaslik
A náhodou nemáš je na DVD, já mám jenom pár serii a nějaké my chybí...))
RopakKota píše:Myslim,že lehce podprůměr.Ty medály sem měl demo na 800x600 a ani na střední detaily se tomu moc nechtělo,ale zkusit to musim.jinak mám 3,2 AMD(jedno jádro!),1024 RAM DDR,grafika GF 6600 GT 128MB.To už dneska nic moc neni...![]()
jsem na tom uplne jako ty, RD jsem videl tak uz cca. 20x a furt ho muzu. Znam ho uz nazpamet, tak na nejakym srazu muzem "pokecat"mansart píše:JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.
A náhodou nemáš je na DVD, já mám jenom pár serii a nějaké my chybí...
Ahoj Taspy,taspy píše:Tak já z filmů mám strašně ráda dobré komedie, hlavně herce Cuba Gooding jr., Martin Lawrence, Adam Sandler, The Rock, Seann William Scott, pak filmy s Jeanem Reno, Jackie Chanem! Pak se ráda mrknu na dětské kreslené filmíky jako Lví král 3, Madagaskar,.... A co je trošku můj úlet, ráda se mrknu v TV na staré filmy!
Moje nejoblíbenější knihy jsou kuchařky![]()
Na těch ujíždím! Jinak jsem přečetla snad všechno od Robina Cooka. Drsná kniha je Vězeň z Bankoku,ale nevím kdo to napsal - pravdivý příběh člověka co byl za pašování drog odsouzen do nejtěžšího vězení!
A z hudby mám ráda hlavně taneční, jinak od každého žánru něco - teda kromě dechovky!
Díky za vyčerpávající obsah. Myslím, že tohle by mě mohlo bavit, zkusím si to sehnat u nás v knihovně. A myslím, že umíš vyprávět obstojněmansart píše:Je to válečná knížka, ale teď přesně nevím z jakého konfliktu. Ale jde tam převážně o to, že voják letectva spadne na neznámé území (do Ruska) a v takových případech má vlajku spojenců a umí pár ruských slov ve smyslu jsem Brit, spojenec atd. Samozřejmě, že Rusáci mu nevěří a tak ho vězní a vyslýchají v těch nejhorších podmínkách. MLátí ho a mučí jen aby z něho dostali že je špech. Jenže on odolává a věří, že to dobře dopadne. Nakonec teda Rusákům dojde, že už by to nevydržel a řekl co je zač. A za nedlouho se zjistí, že je Brit a tak že ho pošlou domů, ale ještě před tím musí podespat papír, že s ním zacházeli slušně. A dostane se domů.dosik píše:o čem je ten Seskok do nebezpečí?, nic mi to neříká, ale dobrých knížek není nikdy dost
A teď dokonce přemýšlím, že je to podle skutečné události!!!
Moc takhle vyprávět neumím, ale opravdu je to dobrá kniha. Má to tam prostě spád, žádná uspávačka. Pořád se něco děje, možná i proto jsem nemohl přestat jí číst.
sláva, konečně příznivci RD - se svojí dcerou je známe skoro zpaměti, odkoukáno jak z TV, tak později z VHS a nakonec z DVD (8x DVD), hlášky známe skoro zpaměti, také díky http://www.cervenytrpaslik.cz/, už aby byl konečně i film....zewl píše:jsem na tom uplne jako ty, RD jsem videl tak uz cca. 20x a furt ho muzu. Znam ho uz nazpamet, tak na nejakym srazu muzem "pokecat"mansart píše:JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.
A náhodou nemáš je na DVD, já mám jenom pár serii a nějaké my chybí...![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti