STK
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No názor máš stejnej jako já...kámoš na tom vlastně nikdy pořádně neseděl a má papíry!! Motorka je tušim Suzuki bandit 1200 a už jsem měl tu čest pár km na ní jet!! A když si představim někoho kdo na tom neumí a sílu tý motorky je mi na nic!! Ten fígl s tím falešnym autem na STK neni šopatnej!! A je fakt že ty kamery se řešej snad šest nebo i víc let!!!
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no nějaký pátek jsem přes AŠ dělal a ty kamery, stačí se podívat jak krátce jim trvalo zavést EEG a dopravně-neurologické vyšetření ( a o smyslu můžeme polemizovat, ale to by bylo nadlouhoJozkablack píše:No názor máš stejnej jako já...kámoš na tom vlastně nikdy pořádně neseděl a má papíry!! Motorka je tušim Suzuki bandit 1200 a už jsem měl tu čest pár km na ní jet!! A když si představim někoho kdo na tom neumí a sílu tý motorky je mi na nic!! Ten fígl s tím falešnym autem na STK neni šopatnej!! A je fakt že ty kamery se řešej snad šest nebo i víc let!!!

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- mansart
- Zkušený
- Ahmed
- Test driver
VIN si pri nejhorsim prelepis stejnou nalepkou, kterou na kamere podivne kvality a pres sklo nerozpoznas a znacky samo neni problem prehodit.Skubi píše:samozřejmě, jde jen o to jak to budou chtít technicky provést, ono totiž není problém, aby ti sejmuli VIN, RZ a přes registr vozidel zjistili, jestli je to to auto nebo neAhmed píše:Akorat ze na tu STK muze prijet uplne jine auto, ktere je ok. Tohle se bezne dela na emisich. I kdyby tam byly kamery, tak pokud to auto bude mit stejnou barvu a karoserii, tak jim to je prd platne
- mansart
- Zkušený
Tak to už bys musel být dopředu domluvený s chlapíkem co ti to dělá. Jinak by to mohl být dost velký průšvihAhmed píše:VIN si pri nejhorsim prelepis stejnou nalepkou, kterou na kamere podivne kvality a pres sklo nerozpoznas a znacky samo neni problem prehodit.Skubi píše:samozřejmě, jde jen o to jak to budou chtít technicky provést, ono totiž není problém, aby ti sejmuli VIN, RZ a přes registr vozidel zjistili, jestli je to to auto nebo neAhmed píše:Akorat ze na tu STK muze prijet uplne jine auto, ktere je ok. Tohle se bezne dela na emisich. I kdyby tam byly kamery, tak pokud to auto bude mit stejnou barvu a karoserii, tak jim to je prd platne

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč a to to ještě nenastalo a kolik už je tady nápadů jak to oblbnout...jen se za to možná víc zaplatí, ale to i za ofiko STK jestli budou kamery!!!
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- mansart
- Zkušený
Přesně tak. Už teď to stojí fůru peněz a co by to pak stálo aby zaplatili ty kamery všechny. Prostě na to peníze jen tak nebudou....Oni nejsou na nic!!!Jozkablack píše:Moje řeč a to to ještě nenastalo a kolik už je tady nápadů jak to oblbnout...jen se za to možná víc zaplatí, ale to i za ofiko STK jestli budou kamery!!!
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- mansart
- Zkušený
Tak na tom taky něco bude.petulka píše:U nás na STK ta kamera funguje už rok. Ale nadále prochází veškerý šrot, který tam přijede. Je důležitý, že tam přijede, všechno svítí a trochu brzdí. Technici jsou velmi rozumní. Ví, že kdyby odpudili kunčofty, tak to můžou zavřít a jsou na dlažbě.

-
- Zkušený
Já po mnoha letech absolvoval TK před měsícem,na esco jsem si
jí kupoval.A přes varování,že jsou tam úplatní buzíci,proběhlo
vše nejlíp,jak to šlo . Udělali emise,na kanále skouknul spodek,
vyzkoušel vůle na přední nápravě,přeměřil a sešteloval nastavení
světel.Je fakt,že jsem tam dal origo zadní světla ,bílý žárovky do
blinkrů a světel a místo 17ctek kol 15ctky.ale přišlo mi,že kdybych to
všechno nechal tak,jak to bylo,vůbec nic by se nedělo.Řek bych,že
pokud auto nevypadá vysloveně jako šrot a splňuje základní tech.
požadavky nechaj ho projít.Možná jsem idealista nebo naivní,možná
jsou u nás benevolentnější než jinde.
Zkrátka dopadlo to nad očekávání dobře,nechal jsem tam litřík,-(TK+EM)
a mám na dva roky pokoj
jí kupoval.A přes varování,že jsou tam úplatní buzíci,proběhlo
vše nejlíp,jak to šlo . Udělali emise,na kanále skouknul spodek,
vyzkoušel vůle na přední nápravě,přeměřil a sešteloval nastavení
světel.Je fakt,že jsem tam dal origo zadní světla ,bílý žárovky do
blinkrů a světel a místo 17ctek kol 15ctky.ale přišlo mi,že kdybych to
všechno nechal tak,jak to bylo,vůbec nic by se nedělo.Řek bych,že
pokud auto nevypadá vysloveně jako šrot a splňuje základní tech.
požadavky nechaj ho projít.Možná jsem idealista nebo naivní,možná
jsou u nás benevolentnější než jinde.
Zkrátka dopadlo to nad očekávání dobře,nechal jsem tam litřík,-(TK+EM)
a mám na dva roky pokoj

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- mansart
- Zkušený
tak to si měl teda dobré. Ja teda jeěte technickou neabsolvoval. Já mám novou na autě už udělanou když jsem to kupoval
.Jen ať vím na co se mám připravit až tam budu muset jít.
A nemá někdo zkušenost když má snížený auto? chtěl bych ho dát níž. Tak by mě zajímalo jestli s tím mají pak problémy či tak

A nemá někdo zkušenost když má snížený auto? chtěl bych ho dát níž. Tak by mě zajímalo jestli s tím mají pak problémy či tak
- mosad
- Junior
Já už na STK párkrát byl. S Trabantem mi při testu brzd praskla trubička a kapalina kapala ven. Známku mi nedal, ale když sem řek, že s tím odjedu tak mi dal na cestu půl flašky brzdovky. S Favoritem sem spíš nebyl-dal sem doklady a peníze, a když už mu bylo víc dal jsem ho servisu na přípravu a provedení STK. Sice si vzali nějaký to pětikilo za přípravu, ale zase auto prošlo. Servisáci určitě jezdí ke kamarádům technikům. A na Fávu sem měl snížený podvozek na tréninkových tlumičích - vzadu poměrně hodně a nikdo nic neříkal.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no a v celém systému má jít o minimalizaci tady tohoto, protože, jak už bylo řečeno, český človíček je hlavinka vygómaná a vždy si nějak poradí, takže 100% účinné to asi nebudemosad píše:Já už na STK párkrát byl. S Trabantem mi při testu brzd praskla trubička a kapalina kapala ven. Známku mi nedal, ale když sem řek, že s tím odjedu tak mi dal na cestu půl flašky brzdovky. S Favoritem sem spíš nebyl-dal sem doklady a peníze, a když už mu bylo víc dal jsem ho servisu na přípravu a provedení STK. Sice si vzali nějaký to pětikilo za přípravu, ale zase auto prošlo. Servisáci určitě jezdí ke kamarádům technikům. A na Fávu sem měl snížený podvozek na tréninkových tlumičích - vzadu poměrně hodně a nikdo nic neříkal.

a přiznejme si, vás nesere, když kolikrát vidíte jaké vraky potkáváte na cestě

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car