gingo33 píše: Porovnání s nákupem televize pro mě nefunguje. Výběr a dovoz auta beru jako službu, nikoliv jako produkt.
v tom pripade to ale nebudu kupovat na sebe ale budu vystupovat jako zprostredkovatel , protoze jakmile to koupim tak jde vse za mnou . to je to same jako vykupy - jak zde radi V12 , jakmile to nekdo koupi veskere skryte vady resi kupujici s prodavajicim , ne s zprostredkovatelem
ale ja jsem mu to rekl ze to cca vychazi 15-20% z ceny auta ale ze to zalezi na mnoha faktorech , vzdalenost , pozadovany servis atd atd .gingo33 píše:.
Rozkrytim karet navíc můžeš říct, že výběr auta je za XY a požadovat to zaplatit ať už si zákazník vybere, nebo ne (pokud dostal odpovídající nabídku). Druhá výhoda je, že pokud se někomu bude zdát 35 za výběr a dovoz auta moc, vůbec za tebou nepůjde a nebudete se vzajemně zdržovat. V neposlední řadě pak můžeš posílat linky přímo na mobile. de, protože zákazník může znát cenu v Německu a celé to pak působí tak nějak příjemněji, než si hrát na schovku.
jj jezdim bud ja nebo kolega , ale jak jsem psal nekolikrat se mi stal problem s ESP (svitici kontrolka - nelze odhalit ) nebo to zralo olej (to taky po par km nezjistis ) . kdyz se zjisti ze je neco lakovane tak prodejce vetsinou pokrci rameny a na me je jestli se otocit a jet jinam (bohuzel diky velikosti nemecka obcas problem )nebo obetovat kačky za odtah a vratit se prazdny domu . jeden priklad , je to asi 8let , koupil jsem jedno auto , kdyz jsem ho projel tak drhly kotouce , pri kontrole , orezle a desticky 1mm , tak rikam at neco slevi on ze ne ze to je bezny servis , doma jsem to zvedl a melo lozisko vuli ( tam se tak netvarilo ) a jak jsem to sundaval tak jsem si uvedomil ze tu neni cidlo ABS , kouknu na budiky ono zhaslo , tak jsem vyjel zabrzdil znovu a ejhle ABS nic ( tam to clovek nenapadne u 2 roky stareho auta ) tak vyndam budiky za nima změť dratu , po odpojeni zustaly svitit airbagy , tak jsem jel do forda a na diagnostice ulozen naraz , nasledne asi mesicni dohadovani , pak nebral z ceskeho cisla ani telefon .gingo33 píše:
To s "balíčkem" jsem myslel tak, že jsem čekal že pro auto jedeš osobně, aby jsi ho na místě projel a odhalením závady už v DE si ušetřil problémy a výdaje s reklamací zpět do Německa, případně hned sjel jinam pro jiné auto.
gingo33 píše: Co znamená, že za auto ručíš? Měsíc, dva, půl roku?
ze zakona 2 roky , lze zkratit na rok . a ruku na srdce , ty by jsi riskoval a rucil za neco co jsi nepouzival ale jen prekoupil (cili o tom skoro nic nevis ) kvuli 10t kc ?