evo sti rs ? ..u mna vyhrava rs ...ma paradny zvuk silny motor a ten vykon dovidenia ...co sa tyka vybavy je natom najlepsie rs ....co sa tyka zvonkajsku tak jednoznacne rs ...paci sa mi to velke kridlo a difuzor ....u mna vyhrava jednoazcne na bezne vozenie RS...STI na sprinti ci do terenu a evo na sprinti ci okruhy ...mal som v plane su kupit ja osobne RS500 ! ktore bolo v cesku ako jediny kus na predaj ...za 42000eu ! ..skoda ze uz nieje dobre sa nan pozeralo ...ale aj dobre som urobil ...sice je to limitovana edicia ..krasna cierna matna metaliza vyssi vykon o 45k ale ta cena bola prehnana zbytocne vyhodit tolko penazi ..radsej RS by som bral a s mensou upravou mam 400k ako nic a dobry pocit ze mam vo vrecku viac ako 20 000eu

...nakoniec som si kupil STCKO ...plna vybava po facelifte stock uprava motora ..okrem bluefinu a KN ...pouzivam ho na bezne vozenie uplne postacujuce po meste a vidieku 260-270hp

...a zerie mi to mimo 8.5l pri 100oct 7.5l pri 95oct...v meste mam nieco cez 12l aj pri razantnejsej jazde ...takze ja na tvojom mieste urcite beriem RS sice japonec je japonec 4x4 ale na bezne vozensky je lepsi a krajsi vykonejsi s krajsim zvukom RS