No, tenkrát mě Simír zahlídl jak mi z kušny visí řízek jako kolo od vozu a na celnici pak nepadla o tom ani hláška, takže v rajchu to asi s největší pravděpodobností neplatí. Dostali jsme se k tomu tenkrát snad přes zákaz řízení v obuvi bez pevné paty.To sice taky nevím kde je zakázaný, dá se to určitě vygůglovat, ale má to snad v budoucnu platit i u nás (to jsem slyšel). Já tyhle věci moc neřeším, jen když se to někde doslechnu či dočtu, tak to dodržuju. Jinak s tím jídlem jsem se zařekl proto, že vždycky jako na potvoru když jsem v cizině zabloudil a chctěl se zeptat na cestu, na ubytování a nebo mě odchytili cajti, tak vypadalo krajně trapně že po otevření pusy mi z ní vypadl guláš s deseti

. Daleko víc mě ale zarazilo, že Simír na celnici, potom co jsme zastavili a já pootevřel dveře že mu jako dám papíry, začal tasit kvér a mířit na mě. Kámoš na mě jen zařval ať zalezu zpátky a zavřu dveře. V tu chvíli mě to tak položilo, že jsem přibouchnul dveře ale jen tak blbě na jedno zacvaknutí, takže zůstaly pootevřené...no a já jak trubka svíral v ruce madlo a nevěděl jsem jesli je mám pootevřít a znovu zabouchnout a nebo nic nedělat. Kdyby mi kámoš neřekl, že už bych mohl stáhnout vokýnko a podat mu papíry, držím to madlo snad ještě dneska

. Pak se nám omluvil, že prý od tý doby co nejsou hranice, posouvají si je v autech kam chtějí a že na hlavním tahu z Holandu, kudy se vozí fet do Čech musí být obezřetní. My jeli opačně směrem na Holandsko tak nevím, asi chtěl ukázat respekt. A u mě ho v tu chvíli měl, ve filmu to vypadá jako sranda ale tenkrát mi dobře nebylo. No, pak jsme museli na přinesenej stůl vše vybalit včetně rozmotání ponožek a po dvou hoďkách prolejzání se psem nás pustili. A pak už jsem celý německo po řízku ani nevzdech

.
Apropós - jak píše C-Maxis, když natrefíš u nás na rejpala kterej bude mít čas a bude si chtít zamachrovat před kozatou kolegyní, tak tě přesně bude točit na těhle věcech. Kámoš jednou takhle rejpal do cajta, ten se naprdnul, začal ho zkoušet z předpisů rovnou u krajnice a pak snad zkončil u nějakýho přezkoušení.
A mě se stalo něco podobnýho, ale to je nadlouho. Jinak by mě zajímalo, jak to vypadá když si takhle člověk frčí, klídek, pohoda, baští si a najednou ŘACH a díky airbagu vdechne třeba celý kuře

. Dobrou chuť!