Nestartuje
- matys
- Pokročilý
Re: Problem >Nejde nastartovat
dexi............před startem slyšíš bzučení nasávání paliv.čerpadlem (zkus několikrát opakovat)?
.........zkontroluj stáří (proběh) svíček a velikost odtrhu mezi elektrodama (1.3mm)
.........vyčistit a promazat WDčkem volnoběžný ventil
.........změřit baterii (zkus před startem rozsvítit světla - jesti při startu vše zhasne je baterie málo nabitá nebo bez kapacity)
.........zkontroluj stáří (proběh) svíček a velikost odtrhu mezi elektrodama (1.3mm)
.........vyčistit a promazat WDčkem volnoběžný ventil
.........změřit baterii (zkus před startem rozsvítit světla - jesti při startu vše zhasne je baterie málo nabitá nebo bez kapacity)
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

-
- Nováček
Zdravim všechný focusakí,
Problem odstranén .Byla skutečne baterka.Děkuji všem za moudra slova ,člověk se nekdě zadrhně a ne a ne přijít na neco kloudniho .Zdar šem Dikes Bloky
Problem odstranén .Byla skutečne baterka.Děkuji všem za moudra slova ,člověk se nekdě zadrhně a ne a ne přijít na neco kloudniho .Zdar šem Dikes Bloky

-
- Nováček
dexi:
Měl jsem stejný problém se chcípáním. Potíž byla v čidle teploty motoru, které nějak špatně měřilo, řídící jednotka si myslela, že je motor už zahřátý a tak vypnula sytič. Po výměně čidla okamžité zlepšení.
Mě to ale chcípalo vždycky když byl studený motor.
Měl jsem stejný problém se chcípáním. Potíž byla v čidle teploty motoru, které nějak špatně měřilo, řídící jednotka si myslela, že je motor už zahřátý a tak vypnula sytič. Po výměně čidla okamžité zlepšení.
Mě to ale chcípalo vždycky když byl studený motor.
Ford S-Max Duratec HE 2.0 107KW (2010)
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mám stejný problém motor 1.8 16V studené starty až na po 8smé, baterie nová,dnes zkusím svíčky,které sem ještě neviděl a pak to čidlo..už mě to štve 

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

-
- Nováček
zdravim.nán podobný problém.včera sem normálně nastartoval a jel.zastavil jsem ve městě a šel do krámu.když jsem přišel a chtěl nastartovat tak to jen cvaklo a nic se nestalo.kontrolky svítí normálně a i výměna baterie nic neřešila.dal jsem to ke známému do servisu a on očistil kontakty na startéru a zkusil to asi 30x.pokaždý nastartoval.dal jsem mu 800,- a najednou znovu.3x cvakne a potom nastartuje,tak jsem usoudil jestli by to nemohli být uhlíky,proto bych chtěl poradit jestli s tim máte někdo zkušenost,jak je vyměnit:).nikdy jsem startér nevyndaval.díky.
- petulak
- Test driver
Za 800,- ti je očistím taky. Řekni tomu známému,že je debil.noell78 píše:zdravim.nán podobný problém.včera sem normálně nastartoval a jel.zastavil jsem ve městě a šel do krámu.když jsem přišel a chtěl nastartovat tak to jen cvaklo a nic se nestalo.kontrolky svítí normálně a i výměna baterie nic neřešila.dal jsem to ke známému do servisu a on očistil kontakty na startéru a zkusil to asi 30x.pokaždý nastartoval.dal jsem mu 800,- a najednou znovu.3x cvakne a potom nastartuje,tak jsem usoudil jestli by to nemohli být uhlíky,proto bych chtěl poradit jestli s tim máte někdo zkušenost,jak je vyměnit:).nikdy jsem startér nevyndaval.díky.

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
- Nováček
no ještě sundal zadní kola a kouknul se na lanovody u ručky protože blbě brzdí:)ale jinak s tim nic nedělal.
- miki21
- Test driver
Tak za ty prachy by to už byl můj bývalý známý. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nestartuje
Zbožňuju škudlili, co radši zůstanou někde 10x viset, než aby zajeli k autoelektrikáři
Ten by vám přeměřil za 15 minut, kolik si čerpadlo bere proudu a hnedka by se potvrdila závada na čerpadle... někdo si nedá říct

Škoda Octavia 1.9tdi - Nikdy jsem po octávce netoužil a už mám druhou. Ale vždy jen kvůli výhodné koupi nebo kšeftu..
minulá auta:
Škoda Octavia Combi L&K 1.8T RS Look - solidní svezení
Ford Focus 1.4
Renault 25
minulá auta:
Škoda Octavia Combi L&K 1.8T RS Look - solidní svezení
Ford Focus 1.4
Renault 25
-
- Nováček
pánové dobrý den,
Mám problém se svým FoFo combi 1,6 r.v. 2000. Občas se mi stává, že příjdu k autu, chci nastartovat a nic. Motor točí jak vzteklý, ale ne a ne chytit. Problém je ten, že relátko cvakne,asi teda bude v pořádku, ale neslyším bzučet čerpadlo. To se mi stane ráno a odpoledne příjdu a FoFo jede jakoby nic. Nevíte kde je problém? Relátko jsem zkusil vyměnit z dálk. světel, ale problém přetrvává.díky moc za každou radu.
Mám problém se svým FoFo combi 1,6 r.v. 2000. Občas se mi stává, že příjdu k autu, chci nastartovat a nic. Motor točí jak vzteklý, ale ne a ne chytit. Problém je ten, že relátko cvakne,asi teda bude v pořádku, ale neslyším bzučet čerpadlo. To se mi stane ráno a odpoledne příjdu a FoFo jede jakoby nic. Nevíte kde je problém? Relátko jsem zkusil vyměnit z dálk. světel, ale problém přetrvává.díky moc za každou radu.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
cerpadlo v nadrzi ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- miki21
- Test driver
Fofo II 1,8 16v modrá combi
-
- Nováček
zdravím dobří lidé, chtěl bych se zeptat, jestli na palivovém čerpadle, kde mezi víkem a vlastním čerpadle v nádrži, jsou propojovací takové černé hadičky, které jak jsem zjistil asi natěsní a nedrží tlak, mohu použít na přitáhnutí k těm nátrubkům klasické kovové hadicové spony.strašně moc děkuji Barny
- matys
- Pokročilý
..............je nějaký důvod proč né ? ..........že by jiskření při vzájemným tření o sebe , nebo statické výboje ?
.......stejně to jsou hliníkové sponky se šroubkem
.......stejně to jsou hliníkové sponky se šroubkem
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

- Punisher
- Nováček
Re: Nestartuje
Zdravim,
došlo k výměně čerpadla...viz příspěvek:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=120
došlo k výměně čerpadla...viz příspěvek:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=120
Ford Focus 1.6 16V, 74kW, r.v. 2003, Black Panther