Jako "mastnej flek"?swm píše:No co ja vim, jak dopadl ten nemec, co s tim prede mnou jezdilpelen píše:Od kdy potis olejove medovou hmotu? To snad nemuze byt ani "smrtelny" pot.swm píše:...
Mel jsem tu mastnotu v aute taky a podle toho co ted pises to vypada, ze to byl pot z radici paky
Jak se to tam vzalo???
-
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem to konzultoval a kámošem v práci a ten mi řekl, že by to teoreticky mohl být i olej z převodovky, který se tam dostal přes nějakou netěsnost. Co Vy nato? A když už jsem u toho, mění se v převodovce olej? Ikdyž by tam měl být na pořád, teoreticky může ubývat a měl by se alespoň dolít.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zkus se podivat na servisni ukony, jak jsem radil metelkovi. Myslim ale, ze tam zadna vymena oleje prevodovky neni. Pri beznych prohlidkach STK by se melo zjistit, zda je tam unik oleje a pak by mela nasledovat kontrola hladiny oleje v prevodovce a pripadne dotesneni.ihrdlick píše:Ještě jsem to konzultoval a kámošem v práci a ten mi řekl, že by to teoreticky mohl být i olej z převodovky, který se tam dostal přes nějakou netěsnost. Co Vy nato? A když už jsem u toho, mění se v převodovce olej? Ikdyž by tam měl být na pořád, teoreticky může ubývat a měl by se alespoň dolít.

A jak se ta olejovita hmota vzala v mobilu? Kolega nema zadne auto.

-
- Junior
Olej v pøevodovce se nemìní,Fordi dávaj celoživotní.ihrdlick píše:Ještì jsem to konzultoval a kámošem v práci a ten mi øekl, že by to teoreticky mohl být i olej z pøevodovky, který se tam dostal pøes nìjakou netìsnost. Co Vy nato? A když už jsem u toho, mìní se v pøevodovce olej? Ikdyž by tam mìl být na poøád, teoreticky mùže ubývat a mìl by se alespoò dolít.
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- hape
- Junior