jsem majitel hondy a rad dam take vyjadření
firmu Camp performance jsem vyhledal ze 2 důvodů, dopředu jsem několikrát na toto upozornoval
1) pronájem brzdy na odladění vozu
2) instalce vstřiků ( vyjádření firmy není problém je to práce na 20 min děláme to furt)
to, že součástí vstříků byly i vymezovací podložky které patří přímo na saní s2000 a slouží k vymezení oné lišty,(je tam 5 šroubků a pokud se použíjí lišta není na křivo),člověk který instalovat mavl rukou, že neví k čemu jsou a že je tam dávat nebude
pokud firma je profesionální tak v žádném případě nemá vozidlo nechat odject, rád bych slyšel jejich vyjádření pokud by honda chytla na té brzdě
s autem se nejezdilo a pak jsem ho přévážel do dílny, ano nejel jsem nejpomaleji ,ale rozhodně né tak jako se měřilo na brzdě, to že mi chytl benzín je jasně prokazatelné a vyjadření firmy, lišta instalována za účelem jen odladění mi bohužel prijde jako výsměch a chabá vymluva teté firmy, už na brdě se rosil benzin ptal jsem se nechytne mi auto ne to je v pořádku to bude fungovat...
pokud bych si vstřiky instalovat sám, vůbec nebudu mít důvod někoho obvinovat, vyjádření firmy když jsem jim řekl co se stalo dej nás k soudu naše chyba to neni, věděl jsem o tom že vstřiky drží na 2 šroubech a je na křivo a i přesto mě nechal odject (to jsou slova majitele této firmy)tak tomuhle se nedá co vytknout, předpokládám pokud budou čipovat a bouchne jim turbo lze očekávat asi stejný postup jako v mém případě
jinak jako třešničku na dortu mi tato firma čipovala BMW x5 3,0d podle jejich stránek ze 160kw na 190 kw a 600nm krouticí moment - firma nebyla schopna změřit
nedávno jsem si dojel na 4x4 brzdu a bohužel zjistil vozidlo je seriové, opět smekám určitě to bude také moje chyba asi jsem auto po čipu nevhodně zajel jako doporuřuje firma ABC cip tuning, příkládám graf z brzdy
pokud někdo něco pohnojí ma se k tomu postavit jako chlap a přiznat chybu tohle vše se tady nemuselo řešit...
na hodně je cca škoda 200tis
oprava tohoto vozu zabral cca 5 měsíčů času
diky odhodlání a spolupráci s firmou
http://www.evolution-cars.cz/ je honda ještě lepší než před tím