Výsledky voleb
-
- Zkušený
Re: Výsledky voleb
jsem pro lock 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
9:6 ve prospech ANO
ale pro ten LOCK to zas tak jednoznacne neni dle hlasovani
Nechal bych to byt a ti, co maji radi politiku, tu alespon najdou svoje mistecko, kde muzou brecet 
ale pro ten LOCK to zas tak jednoznacne neni dle hlasovani

- Tomis
- Junior
Uzamknutím se nic neřeší , kdo chce ať čte a kdo nechce nemusí, páč ho k tomu nikdo nenutí.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

-
- Zkušený
To je zajimave
hele jsou to zmetci ale pro mne jako pravicove smyslejiciho tvora je nepochopitelne, ze nekdo "nejde" k volbam, kdyz s tim chce neco udelat. .... ALE
PROTOZE TOHLE FORUM JE SUPER!! Tak bych sem taky tu politiku radsi nedaval, a nebo kdyz se nezamkne, at se kazdy vyjadri jen jednou

PROTOZE TOHLE FORUM JE SUPER!! Tak bych sem taky tu politiku radsi nedaval, a nebo kdyz se nezamkne, at se kazdy vyjadri jen jednou

- HORST
- Test driver
Jen trosku prirovnam volby k foru: modra grupa to prohrala, ted jsou v "kurzu" oranzova "estecka"

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hm,já todle forum beru o free pokecu na jakékoli téma. když se to tu lockne, protože se to několika lidem nelíbí pak tady bude fungovat cenzura na jaké téma se bavit???
jak psal zewl- kdo chce ať to tady čte a píše názory, kdo nechce ať na to vlákno nejde. to je jak ve školce..... a btw- klidně se přiznám, že jsem dal proti locknutí

jak psal zewl- kdo chce ať to tady čte a píše názory, kdo nechce ať na to vlákno nejde. to je jak ve školce..... a btw- klidně se přiznám, že jsem dal proti locknutí

- killerhammer
- Test driver
kukal som ceske spravy, no to ste riadne dopadli 
k tomu locku: slobodaaaaaa vyjadrovania
k CSSD: je to presne ako u nas zo SMERom, masu ludi presvedcis lahko populistickymi recami.
a potom sa to vezie

k tomu locku: slobodaaaaaa vyjadrovania

k CSSD: je to presne ako u nas zo SMERom, masu ludi presvedcis lahko populistickymi recami.
a potom sa to vezie

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě to zaujalo , proč to tu chcete zamykat , co je tady tak vzláštního a popudivého a hleďme ono nic.
Zatím se všichni chovají slušně a v mezích .Jinak Dany u nás na Praze 2 se nevolilo tak jsem nikam nemusel chodit.Co se týče vývoje voleb , já z toho moc radost nemám ale budu to muset přežít tak jako my všichni.
Jinak už za Císaře pána se vědělo že politika je..........
Zatím se všichni chovají slušně a v mezích .Jinak Dany u nás na Praze 2 se nevolilo tak jsem nikam nemusel chodit.Co se týče vývoje voleb , já z toho moc radost nemám ale budu to muset přežít tak jako my všichni.
Jinak už za Císaře pána se vědělo že politika je..........
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nechtěl jsem se tady vyjadřovat, i když jsem hlasoval proti locku, ale ty mě mluvíš z dušekillerhammer píše:kukal som ceske spravy, no to ste riadne dopadli
k tomu locku: slobodaaaaaa vyjadrovania![]()
![]()
a potom sa to vezie

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- brava
- Junior
Já se připojuji k těm, kteří si myslí, že v této sekci fóra by opravdu nemělo být nic (snad kromě vulgárností) zakázáno. Ani politická témata.Asi už dávno neplatí, že toto fórum je jen a jen o autech potažmo o Focusech.O tom nakonec svědčí i sekce "Pokec" a některé další.Kdo se chce bavit o politice, ať se baví. Je to každého věc.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- panther7
- Test driver
Jak sem ze začátku nechtěl moc rozebírat tady politiku a volby tak koukám, že sme se už dostali na 3 stránku a stále to přibývý-no za necelé 4dny tj úspěch jak se k tomu nechtěl nikdo vyjadřovat

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- jarysek
- Junior
Nějak nechápu,proč se tu řeší nějakej lock
Název vlákna je jednou naprosto jasně danej,takže kdo si chce pokecat na tohle téma,nebraňme mu a komu se to nelíbí,tak sem přece lézt nemusí,i v tom je totiž podstata demokracie.A pokud vše zůstane v mezích slušnosti bez napadání názorů ostatních a různých vulgarizmů,tak proč ne...Já osobně považuji politiky za darmožrouty až příliš dobře placené z našich peněz a je úplně jedno jestli tam sedí modrej pták,oranžovej řiťolezec nebo rudá třešnička.Dneska jsem se koukal chvilku na hlasování o důvěře vládě a diskuze k tomuto tématu mě opět utvrdila ve výše uvedeném názoru co poslanec to vyšeptanej pohlavní orgán
HOWGH 

- Quickie
- Moderátor
jarysek to mas sice pravdu... ALE..
neni orgán jako orgán
jeden ide na veci systemovo aj ked nepopularne a druhy to všetko jednoducho poj..e