Tlumení dvěří a tlumení všeobecně

Odpovědět
misoka
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Tlumení dvěří a tlumení všeobecně

Příspěvek od misoka » 15.03.2010 11:24

Ten dekel sa tam dava pokial viem do dieslov , kvoli hluku. Na benzin sa to nedava a ani spodny kryt kvoli prehrievaniu, avsak vela ludi na fore to tu ma a nic sa neprehrieva, teda aspon zatial. Osobne by som to tam nedaval.
FORD FOCUS mk 3 1.6 Ecoboost 2011
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990

spigot
Test driver
Test driver

Příspěvek od spigot » 15.03.2010 11:54

Od leta mam spodny kryt motora aj deku pod kapotou, zatial nic. To som s tym bol aj na dovolenke v Chorvatsku. Takze zatial drzi.
Je: Skoda ST: Fabia 1,4 16V white devil
Bol: Ford Focus II Sedan, r.v. 2005, 1,6 74kW | Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

mehturt
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mehturt » 15.03.2010 12:01

ja tiez ako spigot, aj s tou dovolenkou ;)
2013 Focus kombi
bolo: 2007 Focus kombi 1.6 Ti-VCT Ghia-X
Obrázek

Forfoc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Forfoc » 15.03.2010 17:33

misoka píše:Ten dekel sa tam dava pokial viem do dieslov , kvoli hluku. Na benzin sa to nedava a .......
Dává se to i na benzín. Na mé benzínové 1.8 (92kW) Titanium byl jak spodní kryt motoru, tak tlumící deka pod kapotou motoru. U benzínu to má i Dzefer, Bee či Anndy, kteří mají stejný typ auta jako já.
Koukal jsem ještě do katalogu a tam je uvedeno pro benzínové motory 1.8, 2.0 a 2,5. Takže je možné, že na slabší motorizace to opravdu není vhodné. Viz obrázek.
Přílohy
1,8 Duratec, 2,0 Duratec, 2,5 Duratec VCT.JPG
Naposledy upravil(a) Forfoc dne 15.03.2010 17:57, celkem upraveno 2 x.
Ford Focus Kombi Titanium-X 1.8 92kW Duratec HE , FL 2008, Silver Moondust
Měl jsem: Ford Focus 1.6 74kW r.2006 Aquarius Blue
ObrázekObrázek

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 15.03.2010 17:53

Tak tak. Ale nereagoval som na to, kedze misoka mozno myslel benzinovu 1,6-ku iba :D A tam fakt neviem, ci sa to davalo :).
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 15.03.2010 18:26

nedavalo
ale ked si vezmes, ze sa to v katalogu ponuka pre 2.5T, tak ak sa to natom neprehrieva, tak na 1.6tke urcite nehrozi, ze sa ti to prehreje :wink:
ti otvorim dakedy 2.5T ako hreje po jazde, ked snezi aj 3 hodiny po jazde na kapote ziadny sneh, hodiny to este cely predok auta rozpusta :mrgreen:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 20.03.2010 20:42

tu som hrešil, že som spravil jedny dvere za cely den http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 50#p477050
DSCF2321.JPG
DSCF2323.JPG
Dzefer píše:Naco je vlastne dobre tam mat ten asfalt zvnutra?
ze vraj kvoli hudbe, rezonanciam a podobnym bludom.. neviem uvidim.. menim popri tom aj repraky za sony. Ale kedze som dnes vymenil až hin jeden stredobas a jeden maly vyškač, tak viem posudiť akurat tak velky prd :evil:
kym som dal ten vnutorny plech dole, tak som zabil hodinu telefonovanim. Musel som sa dopracovať až k Milinkovi do CZ :mrgreen: TRI POONDIATE ČUPLÍKY!!! parom by ich tam hned..
vibraflexovanie mi islo najrychlejšie
potom som začal skladať... dal som plech nazad, nasadil motorček, káble, pozatahoval skrutky a potom som zistil, že som tie skrutky ktoré držia okno nemal vyberať celkom von.. Stačí povoliť.. ten držiak mi spadol dovnutra.. takže všetko rozobrať, držiak zospodku dverí vybrať a začať skladať znova.

zase som mal plech nahodený na dverach, aj kable atd. idem reku okno konečne dotiahnuť.. no hej.. zistil som, že sa mi pri manipulácii s tym plechom posunula lišta nabok, ktorá drží okno, takže som ho nevedel dotiahnuť.. takže všetko zase rozobrať
lištu som napravil.. montujem nazad.. zase všetko pozapájané.. išiel som už doťahovať okno cez tie dva otvory.. no nespadol mi dovnutra orech z goly??? SPADOL!
zasa všetko rozobrať a skladať... do spevu mi nebolo

potom som si nastrihal ANS penu na tapacir zvnutra. na rady predavača som kupil kilové lepidlo DUVILAX.
NEKUPUJTE TO!!! nedrží..

zajtra rano idem kupiť nejaky chemoprém alebo nejaky kanagon a s tym to tam prilepím.

Dnes som nemal už chuť ani fotky robiť.. Jak písal milinko.. dnes som zmákol know-how, zajtra mi to uz hadam pojde hodne rychlejsie, kludnejšie tak budem aj fotiť

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 20.03.2010 21:30

Sa nečudujem, že tí to trvalo tak dlho :-).
Tak dúfam, že to prinesie kýžený efekt :-).
Držím palce.
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

Radekjo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Radekjo » 20.03.2010 21:32

Quickie
Jakou tloušťku má ta (asfalt) hmota?
FM MKV 2,0 TDCI 15

FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije) :nunu:
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro

Milinko
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Milinko » 21.03.2010 17:34

Čau Quickie,

jsem rád, žes to nakonec rozebral...to byla ta lehčí část :D . Smontování prvních dveří jsem prodělal také x-krát. Vždycky jsem na něco zapomněl steně jako ty.
Včera jsem ti říkal, aby jsi ty šroubky co drží sklo jen povolil... :) , mě se také stalo, že je uplně oddělal a pak mě padaly dovnitř buď šroubky nebo pin na ně, to bylo nadávek :mrgreen:
Já jako lepidlo na ANS pěnu použil nějaký sprej od Sinus Live a šlo to docela dobře, musel jsem tam toho lepidla dávat ale s mírou,jen trošku. Když mě došlo tak jsem použil oboustranou pásku, s ní to šlo vceku good.

Vytlumené to máš pěkně:)

Hodně štěstí při další práci, ted už to pujde jak na běžícím pásu :wink:

PS: Teď se dívám na foto a vidím,že ti ve dveřích zbylo pár umělých čudlíku co drží tapec. S těma jsem se dost natrápil, nemohl jsem je z plechu dostat......snad tobě půjdou ven líp.
Ford Mondeo 1.6 Ecoboost 118kW - Enterprise - White Frozen Gallery
Byl: Ford Focus II, Eibach Pro-Spacer & Pro-KIT, Machine silver Gallery

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 21.03.2010 20:51

Včera jsem ti říkal, aby jsi ty šroubky co drží sklo jen povolil.
frajere.. říkal si mi to až potom ked som ich mal dávno vybraté :mrgreen:

no.. dnes som spravil pravu stranu.. predné dvere.. vytlmil som ich už dokladnejšie ako včera tie moje vodičove.. tak sa spytam milinko ty si daval vibraflex aj na ten spodny plech? myslím tú vodorovnu plochu. ja nie :oops: a už kašlem na to. sa mi nechce tie plechy zase rozoberať :(
zadné dvere som spravil komplet aj s ANS penou
taká o ničom fotka ale po nej mi už klakli baterky vo fotaku
taká o ničom fotka ale po nej mi už klakli baterky vo fotaku
budem ich musieť ešte rozobrat ked zoženiem konektor k vyškovým reprákom.. nemám tam predprípravu ako to mal misoo :evil:

takže mi ešte ostavaju komplet lave zadne dvere urobiť a obidvoje predné vypatlať ANS penou.. ale to už bude brnkačka :wink:

Kto bude robiť podobnú akrobaciu na svojom fofo MKII, tak tieto tri čuplíky treba pretlačiť dovnútra
DSCF2324.jpg
blbé na tom je že sa chujovo napasuvaju nazad a už vonkoncom sa mi nepodarilo dať tie vytlačené zaistovacie kolíčky nazad, takže to mám bez nich :( A ani neviem čo to vlastne drží.. je to taky plastový bazmek ale neviem na čo to je.. niečo zo zámkom to asi bude mat spoločné

zostane mi ešte dost vibraflexu tak by som chcel ešte aj predok pod kobercom pri blatnikoch, pod nohami, vzadu pod nohami, zadne blatniky..
neviem co s kufrom, ci aj ten alebo sa neho vykaslem.. nevim.. auto priberie na váhe.. ten vibraflex je dosť ťažký :mrgreen:
PS: Teď se dívám na foto a vidím,že ti ve dveřích zbylo pár umělých čudlíku co drží tapec. S těma jsem se dost natrápil, nemohl jsem je z plechu dostat......snad tobě půjdou ven líp.
s tymi problem nemam.. šrobovačikom obalenym do handry podobrat a je vonku :wink:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 21.03.2010 20:58

Quickie si sikula, klobuk dolu, ja by som na to nemal nervy, tiez som spravil provizorne len cast a potom som sa na to vy.... :oops: :mrgreen: uvidis ale na konci celkovy vysledok, budes mat pekne tlmene zvuky dveri a aj radio bude mat o dost lepsi zvuk !! 8)

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 21.03.2010 21:11

keby som sa nevozil na tej káričke, na ktorej sa teda vozím, tak by som mal nejaky čas ušetrený.. takto sa k tomu neviem poriadne dostať, krčím a naťahujem sa jak sa len dá ale neni to ono.. ale snažim sa :D

Milinko
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Milinko » 22.03.2010 09:03

aha, tys je už měl venku když jsi volal...ok ;)
Tu Vibru jsem dával i na tu vodorovnou část, dokonce jsem trochu polepil i ten hlavní plech(ten s motorkem). Kam to šlo tam jsem ji narval :)
Takže ty tam nemáš předpřipravený káblík na výškáče? A na tapecu to místo pro výškáč vyznačené je??

Mě se doma také válí ještě pár plátů Vibry a uvažuju nad blatníka, přip.podlahou.
Jestli do toho pujdeš pls. o foto dokumentaci.

DÍK a at se daří.
Ford Mondeo 1.6 Ecoboost 118kW - Enterprise - White Frozen Gallery
Byl: Ford Focus II, Eibach Pro-Spacer & Pro-KIT, Machine silver Gallery

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“