Zajimavý pozorovat, jak se posunují měřítka. ST225 se teď začne považovat za "ještě to hrubý STčko" Nevim, co se bude za pár let řikat o RS mk1, asi něco jako "Neřiditelný auto pro dřevorubce...ugh, ugh"
Jel jsem taky oranžádou, žádná sláva, víc k tomu nemá asi smysl psát. Auto je to skvělé, jen ty emoce a trocha té hrubosti tam schází, ale takhle to asi Ford chtěl, kopírují trochu GTI... Jsem zvědav na RS, bude-li nějaké, stále si nemyslím, že by Ford jen kvůli RS připravoval 3dv. provedení, spíš bych to viděl na Fiestu...
Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS
BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
Ano, zabudol som dodat cenu. Ford udajne prikazal importerovi na Slovensko mat cenu o 6.000€ nizsiu, nez ma Golf GTI. Cena noveho hatchbacku tak zacina na 27.400€. Malo? Vela? Neviem, mne sa zda dost vzhladom na osobnu skusenost a reviews inych ludi, ktore som mal moznost citat.
Myslim, ze to, co nabidne nove ST, dokaze temer nabidnout i 1.6 EcoBoost za daleko mensi penize - nemastne neslane, ale rychle svezeni...
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
Díky za pěknou recenzi p4ra. Teď už jen, aby se Fordu i přes masivní kampaň STéčka neprodávala, pak se možná začnou ptát "nás" co je špatně a třeba s faceliftem přijdou i nějaké další změny.