Nevite kde v Praze umi zdiagnostikovat RJ BRC, jde o focus 09 2.0i tovarni zastavba (v provozu od 2010, +- 140tkm, odchylka max 5tkm, overeno

) , v Neptun Harfa se do RJ udajne nedostanou. Vite kde jinde to umi?
Rano spatne startuje, musim trochu pridat plyn a nebo startovat na 2x.. byla nalezena sporadicka zavada skrtici klapky, tak to mozna bude v tom. To mozna bude vlastnost, auto co ma polovicni najezd ma stejny problem a vycisteni klapky mu nepomohlo.. Dalsi start, pokud uz je zahrato je okej. ale po nekolika hodinach je to podobne jako studeny ranni start.
Dalsi vec, pri prepnuti z benzinu na plyn mi to ted zaclo chcipat..a je schopny jet na plyn az po delsi jizde na benzin, musim to teda ovladat manualne.
Po ujeti treba 30km na plyn zacnu pocitovat prenaseni cukani/vibraci do interieru a je to fakt neprijemny, citit je to ale jenom kdyz stojim an miste na neutral..

. Jeste kdyz vyradim za jizdy na neutral tak kolisaj otacky mezi 500-1000 a asi 2x na me kvuli tomu bliklo dobijeni.
Chod na benzin mi proti plynu prijde naprosto okej.
Auto mam 6dni a prvni den byl okej, az na prenos tech vibraci dovnitr, ale to sem pocitil az po ujety snad 200km, kdy sem poprve zastavil na miste..
Co tam bude spatne, co hledat? Na Harfe maj skoleni, budou az od 10.3. rad bych to vyresil co nejrychleji, jenze nenapada me nic jineho kam zajet!? dekuju za rady!