P.S.: to auto stojí 370 tisíc, pořád je to s ohledem na gumy a brzdy málo? Nepsal bych to sem, kdyby už zde jednou k podobnýmu omylu nedošlo, že si někdo přečetl jen tu nižší cenu při financování Omlouvám se, jestli to všem bylo jasný
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Fokal: len pre predstavu, toto su Focusy z DE, ktore maju priblizne rovnake parametre ako ten tvoj. Vsimni si, ze kde zacina cena toho najlacnejsieho, az niekde na 16.5 tis EUR, ten tvoj z AAA je za 12.5 tis EUR, to je taky vyrazny rozdiel.....samozrejme, este sa mohlo stat, ze majitel to chce predat za kazdu cenu a dal prilis nizku cenu. Lenze toto predava AAA, takze zly odhad ceny je bokom a okrem toho, za takuto cenu sa predavaju 1.8 TDCI a nie 2.5 T
vcedula: v zásadě s tebou souhlasim až na to, že tenhle z AAA nestojí 12 500 EUR, ale 14 230 EUR, což už je trochu příznivější
Mimochodem, myslim si, že ten dovoz z D už neni tak cenově výhodnej, jak bejval. Příklad obdobnýho auta jako mám já http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l2mqyvcuawzx stojí 6 999 EUR, já bych svojí ST170 prodal o 1000 EUR méně a byl bych za to ještě rád ...
Vcedula: Zapomínáš na jednu věc a to je to,že auta která jsou v inzerátech jsou ty,
co se neprodaly.Takže průměr z mobile.de je sice pěkný, ale ono se tam prodávají nové i za http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l13ewsgppcb1. A ten v AAA tam je za normální cenu ono 2,5t nechce každý a u nás už vůbec. Jenom někteří blázni
Ford Focus II 2.5T ST, 3 dv.,Electric Orange byl, je Golf GTI VII Performance Pack
Já s tim souhlasim, ceny jsou různý, třeba tady je ST 2009 za 490 tis. Kč a nemyslim si, že by bylo v něčem špatný při tomhle nájezdu http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... us/7811636
2.5T nechce každej, zvlášť v tuhle dobu, což je pro nás jen výhoda Neřikám, že tomu autu nic neni ani se za to neperu. Jen už sleduju trh jakou dobu a když jsem viděl tenhle inzerát, tak mi cena vzhledem k situaci na trhu ojetin a opotřebení přišla docela adekvátní (potřeba nový brzdy, pneu a vady laku)
s tou nizsou cenou na SK ci CZ moc nesuhlasim, mam skor opacny dojem. Zatial som nasiel 2 ks ST ktore su pod 20 000 EUR a okrem toho su to modely s velmi slabou vybavou. Podobne auto sa da v DE zohnat o 5-6 tisic EUR lacnejsie, co je teda brutalny rozdiel.
Toto ma uputalo ako jediny 5-dver u nas, ale cena je brutalna, za to sa predavaju v DE nove ST s auto klimou aj xenonmi
jednoducho si myslim, ze u nas su tie ceny nejake podozrive, alebo prehnane vysoke, alebo prehnane nizne, kdezto v DE sa pohybuju v logickych medziach, je tam vacsi trh, vacsi vyber a tym padom si nikto nedovoli predavat nejako prilis nad alebo pod cenu. U nas je to skor o zopar kusoch a ta deformacia ceny je vyraznejsia.
vcedula: hm, hm.. tahle oranzada je postavena (nebo aspon stala) v Zahradkach u C.Lipy v bazaru, stav naprosto silenej .. uvnitr bordel, osoupany, podrapany nevim jak motorove .. do toho bych ale opravdu nesel
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford