Copak,styska se?V12 píše: Toz na dvojke to z volnobehu silu nema. Nie je to 2.0TDCI, ktory by snad vyliezol aj po kolmej stene, keby sa na nej udrzal...

Copak,styska se?V12 píše: Toz na dvojke to z volnobehu silu nema. Nie je to 2.0TDCI, ktory by snad vyliezol aj po kolmej stene, keby sa na nej udrzal...
Je to problém všech 2.0 Duratec HE u všech modelů a ročníků? Já to čentl jen o mondeu a navíc 1,8 do určitého ročníku. Pak prý to konstrukčné vylepšili.vcedula píše:ty kokso, tak ze v kolone sa zasekne motor, to som este nepocul. No hrozne, normalne sa zacinam bat o moj motor. Kurna, ak by si nahodou natrafil na to, ze preco sa to stalo a ako tomu zamedzit, daj nam pls vediet. Velmi nerad by som dopadol tak ako ty....Drzim palce.
EDIT: Boban uz nieco napisal do svojho vlakna, tak to sem len skopirujem, lebo sa to tyka priamo nasho motora:Boban píše:no jednoznačný je, že to občasný jemný klepání který sem občas slyšel a nevěnoval tomu pozornost asi byla ta klapka, která na mě klepala a chtěla mi říct oprav mě voemluvil sem o tom s hodně lidma a že ty klapky upadnou se stává, ale aby se rozpadlo to železo co ho drží to sem slyšel jen ve dvou případech, ten druhý sem já
tak asi jakmile bude někdo s 2.0 pozorovat po startu jemný plastový ťukání tak to mu chce něco říct ta klapka
![]()
je to fakt blbě konstrukčně řešený
Euro4Ryko píše:No mne sa zase subjektivne na mojom Focuse zda, ze pri nizkych otackach pri jemnejsom zasliapnuti plynu ma tam stale nieco skrti... kde je ta okamzita reakcia na zosliapnutie aj pri nizkych otackach na starej dobrej corolle r.99...
....
Klapky su problem Mondea 1.8i a 2.0i do Faceliftu. Po FL bolo ulozenie klapiek upravene. Focus 2.0i ani 1.8i ich ale nema.ka-spel píše: Je to problém všech 2.0 Duratec HE u všech modelů a ročníků? Já to čentl jen o mondeu a navíc 1,8 do určitého ročníku. Pak prý to konstrukčné vylepšili.
Šestka by ti nic neřešila, není to nafta, která na kadlakadla 2000 otáčkách má sílu , aby tu šestku utáhla. U benzínu při šestce při rychlosti 130km/hod by byla větší spotřeba než na pětku. Ten šestkový převod má již takový těžký převod, že těžko by motor při 2500 ot/min tahal za rozumnou spotřebu.V12 píše:Ja mam s nim jeden jediny problem - chyba mi sestka z Plechaca. Niekto tu spominal kombinaciu 2.0i + prevodovka z Mondea 1.8SCi do FFII. Neviete niekto, ako to dopadlo ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů