Zeptam se te takto, jezdi ti to? nejspis jezdi. Pozorujes nejaky problem? nejspis nepúozorujes kdyz to jednotka umi doregulovat. Tak proc to sakra resis. LPG bude vzdycky nahovno dokud se bude delit o motor s plynem. Smir se s tim, bud vyhod benzin, nebo se s tim smir. Semtam proste vymenis vstrikovace za nove, semtam udelas vetily za par tisic a muzes to mit v pazi. Na nejaky kabel bych se z vysoka vyprdel. I prestoze to bude stat vic penez an udrzbe tak i tak usetris velke penize oproti benzinu a snad i proti nafte. Ja tomu davam kour extremne kratkyma cestama a musis rict, LPG je nahovno, nejradeji ybch ho vyhodil, ale tech penez usetrenychshamycz píše: Děkuji za odpověď.- něco podobného jsem si myslel.. Už mi došel i kabel k LPG jednotce - Elpigaz Stella Power, jen nevím, kde se zapojuje, asi záleží, kde mi udělali "vývod". Jediné co mě napadá je otevřít kapotu, odpojit od ř.j plynu kabel, který nejspíše jde do ř.j. benzínu a ten zapojit do usb...

Srry za chyby a preklepy, ale byl to momentalni vylev rozbourene mysli vzhledem k tomu jak moc to resite ...