Tak to má tady někdo opravdu dloooouhé vedeníStehnak píše:Jasny, chapu... Az bude minimalne 10 lidi, hodi se fotka noveho vzoru a pak to bude na tech 10 lidech aby se dohodli co nam jedna mila osubka necha udelat a rozesle nam to. Right?Fofinka píše:To jsi špatně pochopil hledá se alespoň 10 lidí aby se mohla udělat další objednávka.Nebudu nechávat dělat jedno nebo dvě trička každou chvíli.Chápeš.
Ano, moje vedeni je momentalne 2600km dlouheFofinka píše:Tak to má tady někdo opravdu dloooouhé vedeníStehnak píše:Jasny, chapu... Az bude minimalne 10 lidi, hodi se fotka noveho vzoru a pak to bude na tech 10 lidech aby se dohodli co nam jedna mila osubka necha udelat a rozesle nam to. Right?Fofinka píše:To jsi špatně pochopil hledá se alespoň 10 lidí aby se mohla udělat další objednávka.Nebudu nechávat dělat jedno nebo dvě trička každou chvíli.Chápeš.![]()
![]()
,promiň.
Tady nejde o vzor,ale o počet mě je to úplně jedno jaké jsi kdo objedná,jestli bílé,bílé s modrémy či s černémy rukávy vzor dáme za chvilku.Docela mě mrzí to,že dám včas ukončení objednávky a pak se ozvou dva nebo tři lidé,že by měli zájem.Tímto prosím kdo chce ještě klubové tričko ať se ozve co nejdříve jinak další shrnutí udělám až v lednu.Děkuji za pochopení.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti