Příspěvek
od IvanGS » 27.01.2014 15:21
Mám podobný problém. MK4, 2.0TDCI, 2008, kopoval jsem před 2 roky. Před rokem mi měnili anténu GPS, nevím za jak dlouho potom mi přestalo fungovat rádio (FX s BT a GPS), vůbec jakoby do něj ešel proud. Než jsem se dostal do servisu, samo za několik dnů začalo fungovat. Po pár měsících přestalo fungovat opět. Jel jsem na dovolenou na motorce, auto stálo 10 dnů doma a baterka úplně prázdná. Nabil jsem ji mimo auto, podařilo se a dokonce naběhlo i rádio. To přestalo opět fungovat někdy v listopadu. Jednou po víkendu, kdy auto 2 dny stálo, jsem opět nemohl nastartovat, prázdná baterka. Byla tam od r.2008 tak jsem koupil novou, je tam něco přes měsíc, podotýkám že rádio stále nefunguje. Když jezdím denně, není problém, teď jsem ale jel v sobotu, v neděli ne a dnes ráno jsem nemohl nastartovat. Přišel jsem k autu, odemkl, dal do kufru nějaké věci a šel ještě domů. Přišel jsem, odemkl, ve dveřích se něco ozvalo ale dveře nešly otevřít a ani klíčkem (ale nejsem si jistý, byl mráz a byl jsem nervózní), tak jsem tam vlezl kufrem, ten se odemknul, zevnitř jsem otevřel dveře a zkusil nastartovat, nic. Šel jsem pro externí startovací zdroj, otevřel kapotu a něco cvakalo z pojistkové skříňky (zapalko vypnuté, klíčky v ruce). Připojil jsem zdroj, palubka naběhla jak má, otočil jsem klíčkem a nic, ani cvak. Zamknul a odemknul jsem auto dálkovým ovládáním, ale zvuk odemknutí ve dveřích byl trochu slabší, navíc se nerozsvítila obrazovka Converse. Zapnul jsem zapalko a objevil se obrázek auta + zámku a nápis, že "Fahrwegschloss... activ". Volal jsem do servisu, prý je aktivován imobilizér, takže odtahovka a před chvílí dorazilo auto do Fordu. Doufám, že ho zprovozní. Vše začalo samovolným vybíjením baterky ale nevím proč, tak se ptám na váš názor na celou situaci. Díky.