uz nejaky ten ctvrtek dokonce i patek prolezam weby v honbe za nejakym solidnim ST-ckem.Neco na styl paradniho kousku od Jirbora,o nemz jsem mimochodem intenzivne premyslel,ale bohuzel je nejakych 30-40K mimo me moznosti
Rad uvitam kazdy solidni tip

Akivasha píše:Tohle vsechno je samozrejme pravda,proto rikam ze mi to nedava spat,na druhou stranu je to vazne hrana meho momentalniho rozpoctu(cca 330) a zas uplne takovy mazel by to byt nemusel,na nejakem tom skrabanci ci tukanci mi nesejde (ve meste se tomu driv nebo pozdeji stejne asi nevyhnu),ani ty KM by nemusely byt tak low...jde me o to abych koupil a jezdil,ne aby to pak nekde stalo kazdy tyden na servise

Akivasha píše:Tohle vsechno je samozrejme pravda,proto rikam ze mi to nedava spat,na druhou stranu je to vazne hrana meho momentalniho rozpoctu(cca 330) a zas uplne takovy mazel by to byt nemusel,na nejakem tom skrabanci ci tukanci mi nesejde (ve meste se tomu driv nebo pozdeji stejne asi nevyhnu),ani ty KM by nemusely byt tak low...jde me o to abych koupil a jezdil,ne aby to pak nekde stalo kazdy tyden na servise

Přesněkarel_st170 píše:Pak je ještě možnost že koupíš za dobrý peníze a docela dost do něho vrazíš..![]()

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti