Ahoj. Nemá někdo na prodej starý ale funkční HDD. Bohatě stačí 40 GB. Jen na OS sedmy. Sehnal jsem malému bednu ale bez HDD to nerozjedu. V OV přijedu.
Děkuji.
Porouchané PC
- Radekjo
- Zkušený
Re: Porouchané PC
FM MKV 2,0 TDCI 15
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)

RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
- Quickie
- Moderátor
hoši poradite mi nejaku graficku kartu na tuto zakladnu dosku ?
malo by to byt do stareho pc.. procesor 2,02 GHz, 608 MB RAM.. bracho kupil detvakom hru traktor zetor simulator, a na integrovanej grafike to nejde spustit..
malo by to byt do stareho pc.. procesor 2,02 GHz, 608 MB RAM.. bracho kupil detvakom hru traktor zetor simulator, a na integrovanej grafike to nejde spustit..

-
- .
Ta hra je hrozně špatně optimalizovaná. Tak že je na výkon dost nenažraná.
Osobně bych to snad na takovém PC nepouštěl, půjde to jedině na minimálně detaily a to asi ještě bídně.
Musíš hledat něco pokud možno co nejvýkonnějšího do AGP. Ta deska ale nemá bohužel ani AGP 8x ale jen 4x. A taky bacha na to, že na tu hru musíš mít myslím pixel shader 2.0 Jinak se to ani nepustí.
Pokud už to tedy chceš zkoušet, dal bych tam třeba Ati X1950. Nebo zkusil sehnat HD 3850 do AGP.
Něco nového, nebo novějšího jsou vyhozené prachy. Ono asi i tak to jsou vyhozené peníze to do takového PC dávat.
Jo a bacha, aby ti tu grafiku utáhl zdroj.
EDIT: Možná by bylo nejlepší to zahodit a za pár korun někde sehnat nějaké lepší použité PC. Nebude to o tolik dražší, a výkon to bude mít troufám si říci o dost lepší.
EDIT2: Jak píše Sodri níže, AGP je zpětně kompatibilní, jen se pak plně nevyužije výkon graf. karty. Původně jsem to formuloval trochu nešťastně
Osobně bych to snad na takovém PC nepouštěl, půjde to jedině na minimálně detaily a to asi ještě bídně.
Musíš hledat něco pokud možno co nejvýkonnějšího do AGP. Ta deska ale nemá bohužel ani AGP 8x ale jen 4x. A taky bacha na to, že na tu hru musíš mít myslím pixel shader 2.0 Jinak se to ani nepustí.
Pokud už to tedy chceš zkoušet, dal bych tam třeba Ati X1950. Nebo zkusil sehnat HD 3850 do AGP.
Něco nového, nebo novějšího jsou vyhozené prachy. Ono asi i tak to jsou vyhozené peníze to do takového PC dávat.
Jo a bacha, aby ti tu grafiku utáhl zdroj.
EDIT: Možná by bylo nejlepší to zahodit a za pár korun někde sehnat nějaké lepší použité PC. Nebude to o tolik dražší, a výkon to bude mít troufám si říci o dost lepší.
EDIT2: Jak píše Sodri níže, AGP je zpětně kompatibilní, jen se pak plně nevyužije výkon graf. karty. Původně jsem to formuloval trochu nešťastně

Naposledy upravil(a) Devilstorm dne 08.12.2011 17:53, celkem upraveno 1 x.
- Sodri
- .
AGP 8x je zpětně kompatibilní se 4x, i ta podpora pixel shader se dá emulovat (resp. nedá, ale pomocí programu se hra dá spustit bez shaderů), ovšem bez minimálně 1 GB RAM můžou děcka na hraní zapomenout. Jak píše Devil, radši bych za pár tisíc sehnal starší kousek s GeForce 7 nebo 8 série, tohle upgradovat nemá smysl.
FF ST170, 2002, 5 dv., Magnum Grey - galerie
byl: FF, 1998, 1.6 GHIA, 5 dv., Aquamarine
- Quickie
- Moderátor
ono ten pc je este z roku 2005, takze ja tiez od neho neocakavam uz skoro nic..
ja som im tu hru predtym stiahol - nešla, vravel som že je to naročná hra
tak sa ju bracho rozhodol kupit - nejde, neveril mi..
teraz som mu vravel ze sa asi neoplati trieskat peniaze do toho črepíka a radsej kupit niečo silnejšie..
"len mi pohladaj nejaku grafiku".. no tak som sa obratil na vas..
ja som im tu hru predtym stiahol - nešla, vravel som že je to naročná hra
tak sa ju bracho rozhodol kupit - nejde, neveril mi..
teraz som mu vravel ze sa asi neoplati trieskat peniaze do toho črepíka a radsej kupit niečo silnejšie..
"len mi pohladaj nejaku grafiku".. no tak som sa obratil na vas..

- Sodri
- .
Asi bych pořídil něco takovýho (neříkám za ty prachy, ale takovou sestavu). Anebo jestli ti jde jen o hry, tak kup použitý PS2/3 a máš vystaráno 

FF ST170, 2002, 5 dv., Magnum Grey - galerie
-
- .
Na podobném PC jako sem dal Sodri ta hra běžet bude a docela i obstojně. Já jsem to jednomu zákazníkovi taky instaloval na obdobné PC- akorát grafika byla HD3870, což výkonově odpovídá a nebyl problém.
A k tomu PS2/PS3 nápad dobrý, ale hry jako Traktor simulátor si na PlayStationu nepustíš
A k tomu PS2/PS3 nápad dobrý, ale hry jako Traktor simulátor si na PlayStationu nepustíš