jestli jo, tak jedině pod zemí, páč venku jsem tam nic takového neviděllibe píše:....... Musím ještě zpracovat ženu, doufám, že je tam někde obchodňák s aspoň 50 patry?

jestli jo, tak jedině pod zemí, páč venku jsem tam nic takového neviděllibe píše:....... Musím ještě zpracovat ženu, doufám, že je tam někde obchodňák s aspoň 50 patry?
Vyber sve zene:libe píše:Těch pater může být i míň, hlavně když se tam nějakou dobu zabaví a já budu mít čas zmiznout!!Pš, ať mě neslyší!
no moje drahá 3/4 už prohlásila, že se aspoň s holkama osvěží na koupákulibe píše:Těch pater může být i míň, hlavně když se tam nějakou dobu zabaví a já budu mít čas zmiznout!!Pš, ať mě neslyší!
o tom bych polemizoval, ale k osvěžení to postačílibe píše:Něco už vymyslím, ale dle pana Murphyho jak ji zpracuji, že pojedem na super koupák, tak po měsíci veder začne v pátek určitě pršet! ... Ale co, ještě zbývá ten obchodňák!
to bude asi tím, že některé ženské jsou úplně všechny stejnélibe píše:JJ vlastně může být ráda, že ji vezmu sebou, no né? Ale jak ji znám, tak řekne, že ona nikam nemusí a vrazí mi do ruky děti, ať si klidně jedu!
Ja nic, ja muzikantpepson píše:Zdarec palec, tak to je ale náhoda. Doslechlo se mi to tak náhodou, že to snad není ani možné (jelikož jsem tady na stránkách minimálně měsíc už nebyl)!!! Přišla mladá z práce a hlásí, ty víš o tom že budou kluci dělat asi srázek ve Vyškově a psali prý i něco o Pepsonovi, to jsi ty, že. No to byl pro mě šok
a hned jsem se musel podívat!
...
No zdarec, Hanka mi uz o tobe rikala, ze jsi byl na srazu v Krivonske, mimochodem diky za fotky... Doufam take ze se potkame, jestli prijedes do Vyskova tak urcite a jestli ne, tak se mozna nekdy na sebe natrefime v Brne. Nebo se muzes nekdy zastavit u me v restauraci jak pojedes kolem, ale doporucuju az nekdy koncem zari, to uz bude klidnejsiStehnak píše:Ja nic, ja muzikantpepson píše:Zdarec palec, tak to je ale náhoda. Doslechlo se mi to tak náhodou, že to snad není ani možné (jelikož jsem tady na stránkách minimálně měsíc už nebyl)!!! Přišla mladá z práce a hlásí, ty víš o tom že budou kluci dělat asi srázek ve Vyškově a psali prý i něco o Pepsonovi, to jsi ty, že. No to byl pro mě šok
a hned jsem se musel podívat!
.... Koukej si udelat cas a priblizit auto vice nebi - rozumej andělským očím
aby jsme je mohli obdivovat. A taky Hanku o vikendu šetři... Jinak sem cucel co vi o Vasem aute... ma to holt dost zmaknute ...
Tak snad se potkame, cau.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů