Zamky su dobre riesene, to mas pravdu.
Material, hlavne na veku, je dost tenky. Staci jemne zatlacit a uz sa ohyba. Tiez uchyty pantov asi nevydrzia roky. Pri tej cene som s tym pocital, tento box som kupoval na cca 2-3 roky.
Ultraplast ma spodny plast a hlavne veko hrubsie. Vidiet to aj na vahe - Ultraplast 10,5kg, Taurus podobnej velkosti 12kg, tento Neumann iba 9kg.
Keby ma Ultraplast MD5 otvaranie zboku a krajsiu povrchovu upravu, zoberiem ten.
A tiez U-uchyty o priecniky su vyslovene skarede. Natiahnem na to ciernu zmrstovacku, nech to tak nesvieti.
Inak, pride mi to ako lowcost verzia Northline. V baleni je rovnaky hak na uchyt na stenu. Prilozeny papier, akoze manual, je takmer rovnaky. A tiez pribaluju klucenku na kluce, ktora je velmi podobna.
Golfovy kocik Maclaren Techno XT do Neumanna vlezie, a vedla neho este jedna podlhovasta taska na kolieskach (takisto aj do Ultraplast MD5). Navrch mozno mensi balik plienok. A asi tam narvem aj Britax Go Big so zlozenymi kolieskami (meter hovori, ze ano, este som neskusal).
A vedla boxu na priecniky este vojde Thule Proride na bicykel.
Obkec pisem pre pripadnych dalsich zaujemcov. Nech si mozu porovnat a vybrat. To stastie, ze v Bratislave a okoli je vela predajni s celkom dobrym vyberom priamo v showroome. Aj ten Northline na Cmaxa som si mohol vyskusat a odmerat. Od monitora sa to neda na centimetre presne spocitat. Pripadne vidiet povrchovu upravu. Niektore vyzeraju na fotke fajn, nazivo otrasne.