Já sice fb nemám, ale všichni okolo mně ano, takže si troufnu tvrdit že o něm vím bohužel docela dost....Já naprosto chápu lidi co tam sou proto že mají známe rozesety po republice / světě a sou tak s nimi v kontaktu a podobně. Bohužel tady ( myslím u nás v okolí ) je to zvrhlé jen v tom špatnym...hlupé fotky, hloupé komentáře a pomluvy...je to dáno asi tím že se pohybuju v mladém kolektivu, kterej si v tomhle libuje

....bohužel...
Jinak co mě točí je taky to, že když nakupuju v nějakých eshopech a pod. tak mi to hned píše věcy typu....máš facebook? tak máš u nás 10 % slevu.....to jako že když ho nemám tak sem tutoň a budu platit plnou sumu
Podobná věc se mi stala nedávno při návštěvě jedné akce....moc se mi tam nechtělo, protože poslouchám uplně jinej styl hudby a celkově prcat akce, ale kamarádi mě pořád přemlouvaly ať jdu....u vstupu platil první kamarád a dotaz holohlavé gorily byl jestlí ma fc.....řekl že ano a místo normálního vstupného ( 100 Kč ) platil jen páďo a měl drink zdarma....já jelikož fc nemám tak po mě chtěl kilo a žádnej drink....řekl sem mu že jim celou tu jejich piškotéku mužu prcat, otočil se na potpatku a tradá....bylo to ode mě dost odvážny protože ta gorila když se na mě od začátku čučela a viděla že nejsem typ co tam chodí běžně,že sem celej skérovanej a v každym uchu má 12 mm díru, tak vypadal že mě sežere když sem mu to řekl...
Další věc je když potkám někoho s kym se dlouho neviděl, sem rád že ho vidím a on první proč nemám fc, že tam sou všichni apod....když sem mu řekl že to mužu ....a ať mi na sebe dá telefon, tak se tvářil co že to po něm chci a co že sem to za individuum bez fc

...
Baví mě jít proti proudu