No já když nechci psát příspěvek se nepřihlašuji !!!Yeshterr píše:Jo Míro, rozrůstáme se, předchvílí tady o lpg četlo krom nás přihlášených ještě 10 nepřihlášených lidí, což se v ostatních vláknech často nestává...
Taky to je řešení, ale já když vypínám PC tak ho projíždím prográmkem "ccleaner" a ten mi maže i data ve formulářích (hesla atd.). Zvykl jsem si na to, nevadí mi to ..... (jsem "pan opatrný"Yeshterr píše:Tak to neznám, já mám nonstop zapnutý automatický přihlašování
jaj169 píše:Jinak co se týče provozu tak po prvních 2.500 km zatím vše šlape jak má. Spotřeba ujde, město cca 8,9 litru (krátké trasy), delší trasy kolem 7,6 - 8 litrů (a to dost jela klima). Ná dálnici jsem to ale nijak nepřeháněl, rychlost jsem se snažil držet kolem 120, sem tam mi to ujelo na 140. No i benzínová spotřeba měla k 6 litrům daleko
. Akorát jsem měl asi špatně seštelován ten přímaz, zbytečně mi to "kapalo". Takže musím přikoupit
. Teď už si to ale hlídám.
Jo, akorát se mi dvakrát stalo, že když jsem měl skoro prázdnou nádrž a natankoval jsem, tak to začalo nějak problikávat na tom přepínači. Ale stačilo zmáčknout tlačítko (to mikrotlačítko uprostřed) a bylo vše OK. Má to tak být? - nebo to je něco "nestandartního" a při garančce to mám nahlásit?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti