Asi jdeš po čichu

to mám len takú utilitku staiahnutú. A v nej si môžem vybrať z troch (alebo štyroch) tém. Zmení to komplet ikonky, samozrejme len tie, ktoré sa týkajú windowsu. Nie je problém kedykoľvek sa vrátiť nazad ku klasickej windows téme. A nezbadal som že by to žralo viac RAM-ky ako klasicka windows téma. Nie som až taký fanatik aby som si kupil komplet PC od alienware.. Ani radšej nechcem vedieť kolko stojí.. Radšej som dnes vybavil niečo u Koišovcov do mojho nového fofa... a bude ma to stáť 14 litrovmiggell píše:quickie: to maš len Alien tému ,alebo máš PC Alienware?
... este si zmen podpis na TANGOQuickie píše:to mám len takú utilitku staiahnutú. A v nej si môžem vybrať z troch (alebo štyroch) tém. Zmení to komplet ikonky, samozrejme len tie, ktoré sa týkajú windowsu. Nie je problém kedykoľvek sa vrátiť nazad ku klasickej windows téme. A nezbadal som že by to žralo viac RAM-ky ako klasicka windows téma. Nie som až taký fanatik aby som si kupil komplet PC od alienware.. Ani radšej nechcem vedieť kolko stojí.. Radšej som dnes vybavil niečo u Koišovcov do mojho nového fofa... a bude ma to stáť 14 litrovmiggell píše:quickie: to maš len Alien tému ,alebo máš PC Alienware?
Zmenil farbu z Colorado na Tango.miggell píše:quickie: pochval sa čo si doobjednal??
tumiggell píše:quickie: pochval sa čo si doobjednal??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti