Taky jsem napnutej, jak to s tou pizzou a rizotem dopadne. Jestli přežijou i do dalšího dílu "Chlap sám doma 3"pelen píše:...Chmelko, ty vice pijes jak jis?

Taky jsem napnutej, jak to s tou pizzou a rizotem dopadne. Jestli přežijou i do dalšího dílu "Chlap sám doma 3"pelen píše:...Chmelko, ty vice pijes jak jis?
To jo.Jednou mě takhle chtěl vyučit jeden pražák s felicií.Že do mě jen tak ťukne(BLB).Ale já měl na škůdce kouli.Měl tam pěknou díru a vzteky ujel...pelen píše:Kota,
pelen starsi. Tazne je nejlepsi parkovaci senzor.![]()
no a na zapasech typu Banik vs Sparta (ci podobne) ta voda potece do nekonecnachmelko píše:...na zachodoch cisto a nevidel som chlapa ktory by si neumyl ruky..u nas este hooodne vela vody potecie ak toto uvidim na stadione![]()
asi permanentkari.. ked som bol na NHL tak tiez zapas bol akoze vypredany, ale v skutocnosti bolo vela volnych miest na sedeniechmelko píše:inak stadion nadherny...prekvapilo ma,ze navsetvnost bola dost slaba...max tak polku stadionu,co ale nechapem,pretoze ked som kupoval listok,bol uz len jeden volny do mojho sektoru, ale pocas zapasu tam bolo miesta habadej..ci permanentky..alebo ja neviem..
chmelko píše:na zachodoch cisto a nevidel som chlapa ktory by si neumyl ruky..u nas este hooodne vela vody potecie ak toto uvidim na stadione![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti