Tak to mám stejnou zkušenost.dub píše:Montáž byla provedena ve Fryštáku. V Želechovicích jsem se byl také podívat ale až jsem viděl co provedli známému na W transportérua pak to museli u Fedora dva dny předělávat. Od té doby má konečně pokoj.

Tak to mám stejnou zkušenost.dub píše:Montáž byla provedena ve Fryštáku. V Želechovicích jsem se byl také podívat ale až jsem viděl co provedli známému na W transportérua pak to museli u Fedora dva dny předělávat. Od té doby má konečně pokoj.
Jak tak koukam na palivomer, tak ja bych uz pelasil k nejblizsi CS. Bal bych se, aby mi neodeslo benz.cerpadloMira píše:... dojezd 0km ... našel jsem foto ve své galerce![]()
![]()
Asi před měsícem jsem v Roudnici u d8 taky tankoval a měl jsem pocit že auto málo táhne asi tam mají lpg na hovno, už tam tankovat nebuduVH123 píše:Zdar, nevíte o nějakém uživatelsky udržovaném blacklistu LPG pump? Nevěřil jsem že jsou mezi pumpami až takové rozdíly, ale teď v pátek jsem natankoval u Krobiána na roudnickém sjezdu D8 a jako kdyby mi z motoru odcválalo aspoň 20 koníků. Auto vůbec netáhlo a co mi hlava nebere, začlo se to přepínat na bensin ještě s ukazatelem v zeleném poli - že by se mohl přicpat už po cca 12 tkm filtr? Natankoval jsem plyn od Flagy a zase cajk.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti