LPG - montáže a zkušenosti sem...
- VH123
- Zkušený
Re: LPG - výrobce AC
Přečti si pár posledních stránek, zanadávat si na LPG patří k folkloru tématu, jinak bude na plyn jezdit brzo každý a až nás bude dost tak nás vrchní chemik zdaní jak mourovatý.
Vojta
- el_Barto
- Junior
Redukce si kup obe co ti chybi (krom te ruske, ta je fakt jen daleko na vychod od nas
), zustanou ti uz na furt a muzes to pustit z hlavy. Redukce vetsinou na pumpach nemaji a byvaji v tomto smeru neochotni. Taky si musis nacerpat sam. POIcka do navigace imho nejsou, ale pum je vicemene dost, ja jsem toho najezdil hodne po Evrope a bez problemu, proste kdyz mam najet pres 300 km (nadrz na cca 450km), tak se divam jestli LPG pumpu nepotkam a kdyz jo tak proste vemu do plne.

FF 2009/2010 combi 1,6 74kW @ LPG Frozen white ... pracant
Ford Sierra 2,0 DOHC CLX@GHIA 91/92 (original) ... mazlik
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
U těch pump je spíš obecně problém, že po 19-20 jsou většinou zavřené.
Zatím Focus nemám, ale hledám marně neorezlý, nebouraný, nestočený benzínový FII kombi za slušnou cenu. Nebo spíš mondeo. Ono je to za stejný prachy více auta.
- el_Barto
- Junior
na dalnicich nebyvaji ...
FF 2009/2010 combi 1,6 74kW @ LPG Frozen white ... pracant
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
vůbec
Zatím Focus nemám, ale hledám marně neorezlý, nebouraný, nestočený benzínový FII kombi za slušnou cenu. Nebo spíš mondeo. Ono je to za stejný prachy více auta.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kde nemontovat http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8 ... a&start=20
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Spoustu info BRC x STAG. http://forum.skodahome.cz/topic/89823-u ... to-co-brc/
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Výkon vstřikovacích trysek LPG systémů
http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=85&t=23580
Problémové motory
http://forum.volvoklub.cz/download/file ... 6d684666eb
http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=85&t=23580
Problémové motory
http://forum.volvoklub.cz/download/file ... 6d684666eb
- zbyndatvrd
- Nováček
Dnesni clanek na novinkach me potesil. Ctete:
"Alternativní pohony mají nevýhody
Dílčí problémy mají elektrické a plynové motory i podle Remka. Hlavní rozdíl proti klasickým spalovacím motorům je podle něj v tom, že nedokážou vyvinout stejně velkou energii."Spalovací motor na kapalné, třeba i nějaké alternativní kapalné palivo, má největší potenciál do budoucnosti," poznamenal Remek. Alternativní pohony ale mají podle odborníků výhody třeba při kratších dojezdových vzdálenostech ve městech."
Ja to rikam furt, nedavejte do tech aut ten plyn, nedavejte! Pan Remek je proste nas clovek
"Alternativní pohony mají nevýhody
Dílčí problémy mají elektrické a plynové motory i podle Remka. Hlavní rozdíl proti klasickým spalovacím motorům je podle něj v tom, že nedokážou vyvinout stejně velkou energii."Spalovací motor na kapalné, třeba i nějaké alternativní kapalné palivo, má největší potenciál do budoucnosti," poznamenal Remek. Alternativní pohony ale mají podle odborníků výhody třeba při kratších dojezdových vzdálenostech ve městech."
Ja to rikam furt, nedavejte do tech aut ten plyn, nedavejte! Pan Remek je proste nas clovek

- jimm
- Zkušený
Pan Remek je náš člověk ale hlavně asi nějákej penis..jinak dnes jsem byl na tk a rezervu jsem neměl ,pouze lepící sadu a technik říkal že to stačí takže vecerémos...

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- MH30
- Nováček
No jo, pan Remek je zvyklý na raketový pohon! Tomu LPG nebude stačit nikdy...
Ale napsal to dobře, taky souhlasím...

Naposledy upravil(a) MH30 dne 11.06.2012 15:50, celkem upraveno 1 x.
- pkadecka
- Test driver
Remek je komunista.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- zbyndatvrd
- Nováček
Hosi,
chtel bych vyvolat diskuzi na tema Lovato vs. Elpigaz.
Vzhledem k tomu, ze na netu neexistuje prime strovnani techto dvou systemu (ted vetsina z vas zacne googlit
), je na case posbirat vase zkusenosti. Sam mezi temito systemy uvazuju a takove srovnani by mi mohlo pomoci.
Dva roky jsem jezdil s Elpigazem a krome serizovani, vymeny filtru a reduktoru z toho mam jinak pozitivni pocit. Najezdeno 60tis km.
Ted se nabizi moznost instalace Elpigaz s prisktrikem benzinu a EOBD nebo Lovato s pristrikem bez EOBD. Mate to nekdo v aute? Pozitiva, negativa?
chtel bych vyvolat diskuzi na tema Lovato vs. Elpigaz.
Vzhledem k tomu, ze na netu neexistuje prime strovnani techto dvou systemu (ted vetsina z vas zacne googlit

Dva roky jsem jezdil s Elpigazem a krome serizovani, vymeny filtru a reduktoru z toho mam jinak pozitivni pocit. Najezdeno 60tis km.
Ted se nabizi moznost instalace Elpigaz s prisktrikem benzinu a EOBD nebo Lovato s pristrikem bez EOBD. Mate to nekdo v aute? Pozitiva, negativa?
- rknebl
- Nováček
Omlouvám se, že fotky přikládám s takovým spožděním, ale nebylo teď moc času.mirisek píše:zajímaloby mně jak vypadá ten držák na rezervu,uchycení atd. díkyrknebl píše:systém stál 25500,- přimazávání ventilů Flash Lube 2500,-, tankovací hrdlo pod víčkem nádrže a držák v kufru na reservu 600,-.ka-spel píše:Kolik vás to přišlo? Jen mě zajímá jaká výhodná cena vás vedla k tomu zvolit zrovna Lovato?
Lovato jsem nevolil kvůli ceně, byl jsem rozhodnut pro Landi Renzo (35tis), ale když jsem s panem Fedorem moje rozhodnutí konzultoval, tak mě nabídl, že pro moje auto bude vhodnější právě Lovato.
Tak právě proto jsem ho tam nechal nainstalovat. Navíc jsem nenašel nikdě nějaké špatné zkušenosti s tímto systéme.
Můžu se zeptat co máte v autě vy?
Je tam ta reserva, motorovej prostor, flash lube, tankovací hrdlo.
Jinak zkušenosti zatím perfektní, ale nemám s čím porovnávat a najeto teprve 400 km.
Focus kombi 1.6, 1999
- MH30
- Nováček
zbyndatvrd: Zážitky s Lovatem popisovat mohu, Elpigaz nemám tak to bych nechal na jiných. Můžeš lépe popsat, v čem je ten rozdíl, pokud to má EOBD a pokud ne? Tuším, ale raději si nechám vysvětliti.