Hoj, tak jsem psal do toho Neptunu a bohužel mam smůlu a budu muset zase k těm .... Do HL PROPANU PRAHA!
Ale tantokrát zavolám do té jejich centrály v Ostravě a budu to řešit už přez nějakého rádoby ředitele a budu chtít slevu nebo nějaké jiné vyrovnání, už to bude 4 reklamace!
Jinak todle mi odepsal přijímací technik z Neprunu a kloubouk dolů, aspoň výborná komunikace
Dobrý den pane Tomáš,
I když mě Vaše slova uznání těší, obávám se, že Vás zklamu. Firma HL Propan je výrobcem zařízení Magic2, a proto předpokládám že máte tento systém (v jedné z jeho několika verzí) namontován ve Vašem Focusu. Ale Neptun Harfa přestal toto zařízení nabízet cca před 4 roky. Z toho důvodu nemáme skladem žádné díly, ale chybí mi i praktické zkušenosti s těmito komponenty. Proto bych doporučil obrátit se na nějakou firmu, která má toto zařízení ve své nabídce. Pokud nejste spokojen se servisem, kde Vám přestavbu prováděli, zkuste nějakou jinou firmu, která uvedený systém montuje jako svůj hlavní. Ti budou mít určitě toto zařízení lépe v malíku než já (stejně jako například kuchař který se specializuje na minutky nemusí udělat dobrou kulajdu...). Pokud byste i přes to chtěl, můžete zavolat na číslo příjmu zakázek 777 30 50 80. Podíval bych se na to, a udělal si alespoň nějaký názor, a možná dokázal i poradit kam se následně obrátit. Ale servis, opravu, nebo dokonce vyčíslení opravy Vám skutečně neslíbím.
S pozdravem
Ivan Vodička
přijímací technik
NEPTUN HARFA s.r.o.
Na Harfě 929/12
190 00, Praha 9 - Vysočany
IČO: 28192371
DIČ: CZ28192371
web:
http://www.neptun-harfa.cz
e-mail:
vodicka@neptun-harfa.cz
tel: 266 035 620
mob: 777 305 080
From:
Sent: Friday, June 01, 2012 9:31 AM
To: Ivan Vodicka - NEPTUN HARFA s.r.o.
Subject: Dotaz na problém s LPG
Dobrý den,
Mam dělanou přestavbu u firmy HL PROPAN PRAHA a po několika reklamacích a opětovného problému jsem s nima ukončil vztah!
Hlavní problém je: divný zvuk z jednoho ventilu při každém sešlápnutí plynu - před minulou výměnou tohoto dílu bylo zas nesnesitelné pískání a to i při jízdě).Takže je tu opět ten problém, ale vydává to jiný zvuk. Jste schopni i přez to, že máte asi jiné díly tuto věc vyřešit + mi udělat kvalitní kontrolu, tak abych neměl už problémy s LPG? S tou firmou jsem ukončil vztah a hledám nějakou kvalitní firmu, což věřim že vy jste. Jinak LPG funguje, jen někdy to hlásí error.
Mam Focuse 09/1.6i a přestavbu skoro rok a kdyby jste mi prosim vás přibližně napsal kalkulaci, byl bych rád.
Dostal jsem přímo typ na vás, p. Vodičku od kluků z Ford fóra -
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... start=1785
Jste prej odborník na slovo vzatý.
Děkuji
----------------------------------------------------------------------
PS: díky za typ a kontakt
Yeshtrerr