el-Barto:

Klvys píše:Včera natankované maximum 57,20L plynu za 985 kč co si přat než benzin za 2200kč třeba
To o těch zásobách z Rajchu jsem o Plzeňském ONU slyšel také, takže třeba na tom něco bude. Nicméně co jsem tak koukal, tak LPG není v strategických surovinách - nebo jen ve velmi malém množství, takže tam ten problém nehrozí. Nedávno jsem tam viděl závoz LPG - cisterna od TOMEGAS a SPZ auta CZ. Jediný co mě teď na ONU štve je to, že už se mi málokdy povede aby přede mnou nikdo nebyl. Většinou tak tři auta - je to děs už ten plyn má skoro každej a začínají se tvořit fronty. Asi to fakt nechám vymontovattym píše:No co se týká ONO, neměli docela problém s ČOI? Už si to nepamatuju, ale myslím že byli mezi hříšníky. Když jsem sháněl nějaké info, proč jsou tak levní, zaslechl jsem názor, že prodávají strategické rezervy pohonných hmot z Rajchu, kde se musí každé asi dva roky nebo kolik obměňovat...Takže takový dvouletý benzín těžko říct... ale samozřejmě nevím, jestli je to fakt nebo ne.
Na LPG se to bohužel vztahovat nebudeMira píše:Od zitra do zacatku cervence ma akci LIDL, nakup nad 500,- a na SHELL 1,50 (2,50) sleva na litru. Tak by me zajimalo jestli se vztahuje i na LPG.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů