Jakou rezervu sebou vozíte aneb cesta na dojezdovém kole?
- Lucas
- .
Re: Jakou rezervu sebou vozíte aneb cesta na dojezdovém kole?
Mám plnohodnotný 14" plecháč . Před 2 rokama ještě i s gumou Firestone z výroby . Ikdyž jsem ji nikdy zatím nemusel měnit a vzhledově vypadala pořád jako nová, tak přece jen tehdy 16 let stará guma by nebyla to pravý ořechový . Kufr je dost velký, tak není potřeba dělat místo v rezervě třeba na nějaký serepetičky. A to tam mám ještě kufr na základní nářadí, žárovky apod. a takovou tu brašnu z kobercoviny na trojúhelník, lano, rukavice i wc papír . Taky vozím sprej s hadičkou, co se nasadí na ventilek. Mělo by to být schopné ,,zalepit" případný defekt a zároveň tu gumu dofouknout, ale těžko říct, co by to zvládlo
Ford Focus ST170 3dv., 2.0 Duratec 127kW, 2004, Imperial blue
Ford Focus turnier, 1.8TDDi 66kW, 2000, modrá State metalíza
Byla: Škoda 120L, 1.2 37kW, 1987, hnědá pastelová (béžová)
Ford Focus turnier, 1.8TDDi 66kW, 2000, modrá State metalíza
Byla: Škoda 120L, 1.2 37kW, 1987, hnědá pastelová (béžová)
-
- Junior
jedna z důležitých věcí při koupi nového vozu byla plnohodnotná rezerva, takže tam je 16 placů plech
Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi Titanium
05/2018
05/2018
-
- Nováček
Už to tady nepřímo zaznělo, ale raději se ještě jednou zeptám. Jezdím v létě na alu ráfcích s pneu 205/55 R16. Můžu použít jako rezervní kolo zimní plecháč 195/65 R15?
Auto jsem koupil jen s opravnou sadou. Náplň je již prošlá - nevím, jestli má cenu kupovat novou.
Na dovolenou do zahraničí bych raději jel s rezervou.
Auto jsem koupil jen s opravnou sadou. Náplň je již prošlá - nevím, jestli má cenu kupovat novou.
Na dovolenou do zahraničí bych raději jel s rezervou.
Ford Focus II Kombi r.v. 2010, 1,6 16V
Ford Focus I Kombi r.v. 2002, 1,6 16V
Ford Focus I Kombi r.v. 2002, 1,6 16V
- Sentik
- Test driver
Proč bys nemohl? (jestli je ten rozměr zapsanej v techničáku)
Je to dojezdovka, předpokládá se, že s ní dojedeš "kousek" do servisu, né že na ní odjezdíš půl léta
Jednou jsem při defektu musel s Fiestou na 16kách jet s rezervou 14, samozřejmě jedeš odpovidajícím způsobem, takže pomalu, auto táhne do strany, ale co už..
Je to dojezdovka, předpokládá se, že s ní dojedeš "kousek" do servisu, né že na ní odjezdíš půl léta
Jednou jsem při defektu musel s Fiestou na 16kách jet s rezervou 14, samozřejmě jedeš odpovidajícím způsobem, takže pomalu, auto táhne do strany, ale co už..
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
- prcek
- Nováček
Dojezdová rezerva ve Fordu Grand C-max (7 míst) - fotky
Zdravím,
nemá náhodou někdo Grand C-Maxa 7-mi místného s originál dojezdovou rezervou. Mám nově Maxe pouze s lepící sadou a chtěl bych si sám doplnit dojezdovou rezervu. Může mi někdo prosím zaslat pár fotek originál rezervy, rozměr, jak je rezerva uchycená, jak je příslušenství (hever) uložené a zda tam je originál kobereček pro rezervu. Díky MV
nemá náhodou někdo Grand C-Maxa 7-mi místného s originál dojezdovou rezervou. Mám nově Maxe pouze s lepící sadou a chtěl bych si sám doplnit dojezdovou rezervu. Může mi někdo prosím zaslat pár fotek originál rezervy, rozměr, jak je rezerva uchycená, jak je příslušenství (hever) uložené a zda tam je originál kobereček pro rezervu. Díky MV
- FLA
- Zkušený
Dojezdová rezerva ve Fordu Grand C-max (7 míst) - fotky
7zap.com ford
Alebo https://www.cmaxownersclub.co.uk/forum/ ... ted.52721/
Alebo https://www.cmaxownersclub.co.uk/forum/ ... ted.52721/
Kuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
- prcek
- Nováček
Zdravím,
na toto jsem na netu taky narazil, ale v mém autě je už koberec nainstalovaný. Mám tam takový velký plato z EPS. Krycí roletka má takové malé čepy co jsou opřené do tohoto polystyrenu (viz fotky). Chtěl bych vidět originál rezervu, zda je hever pod ní a jaké tam jsou případně polystyreny nebo jen pod. Rezerva z Granda se nenabízí, ale hodně jich je z Focusu nebo Mondea. Díky MV
na toto jsem na netu taky narazil, ale v mém autě je už koberec nainstalovaný. Mám tam takový velký plato z EPS. Krycí roletka má takové malé čepy co jsou opřené do tohoto polystyrenu (viz fotky). Chtěl bych vidět originál rezervu, zda je hever pod ní a jaké tam jsou případně polystyreny nebo jen pod. Rezerva z Granda se nenabízí, ale hodně jich je z Focusu nebo Mondea. Díky MV
-
- Junior
ahoj, důležité kritérium při koupi nového vozu byla plnohodnotná nebo minimálně dojezdová rezerva.
jelikož šlo o skladovku, tak jsem vzal podle barvy a je tam plnohodnotné kolo. znamená to o něco menší kufr , ale větší klid .
jelikož šlo o skladovku, tak jsem vzal podle barvy a je tam plnohodnotné kolo. znamená to o něco menší kufr , ale větší klid .
Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi Titanium
05/2018
05/2018