Bohuzial vsak musim s polutovanim oznamit,ze Hemmerit sa zacal po necelych 3 mesiacoch odlupovat dole.Najprv to chytilo iba taku "lisku" a teraz sa to odlupuje dole.Neviem,ci to poskoldilo moje caste umyvanie kolies WAP-kou,lebo predupravu pred natieranimm som teda urcite nepodcenil.Osobne som od toho ocakaval viac.Takze u mna Hemmerite sklamalzirafak píše:Ja som natieral zadne bubny ciernym rychloschnucim Hemmerite-om teraz v piatok.Auto na hever/teda 2/ kolesa dole,ocistil ocelovym kartacom,prebehol smirglom,odmastnil technickym benzinom,natrel prvu vrstvu/na rychlejsie zaschnutie som pouzil ohrievac/,po cca hodinke som naniesol druhu vrstvu,pockal cca hodinku a nasadil kolesa.Mala Plechovka Hemmerite stala cca 120 skk a vystaci urcite aj na 5-6 aut,takze naklady oproti specialnym farbam su skutocne symbolickymisoo píše:tiez planujem natriet zadne bubny. uz zacinaju pomaly kvitnut, tak som kupil nejaky lepsi hammerite. rozmyslam ze by som natrel ciernou aj predne tie one... "trmeny" neviem ako sa to po slovensky povie...![]()
len sa bojim to rozoberat, asi to skusim natriet len tak, uvidime...
len zas cakat kym to uschne...![]()

Takze pravdepodobne farbu poskodil agresivny cistiaci prostriedok na cistenie hlinikovych diskov,pretoze sa to olupovalo len na miste,kam som ho nastriekal.Na inych miestach drzal bez problemov.Takze pozor nato