doufám, že jsem jen špatně nehledal, ale všimnul jsem si, že členové tohoto "klubu" jsou pouze benzinaci. buďte na mně prosím hodní
můj problém je kolísání otáček při vyřazení na neutrál. děje se tak pouze při jízdě, po zastavení se otáčky srovnají do volnoběžných, a pouze při studeném motoru v zimě. rozsah je asi 800 - 1200ot. v létě se i při studeném motoru nepohybují. spojka na to vliv nemá, chová se to pří zařazené rychlosti a zmačknuté spojce stejně. volnoběžné otáčky jsou bez ohledu na teplotu okolí a motoru vždy stejné, odhadem kolem 850. děje se tak od koupě auta, tedy již 5 let, ale řěším to až nyní, protože jsem se přestěhoval kobylis a při cestě do centra tak prvních 5 minut v podstatě jedu bez motoru z kopce, tedy na volnoběh a asi předevčírem během kolísání mi jen tak bez škubnutí, cuknutí nebo jiného zvuku chcípl motor.
pročítal jsem si celé vlákno a je tu někdo, kdo prý na volnoběh vůbec nejezdí. na to já ale nemám srdce, abych po ledovým motoru ještě vyžadoval brždění, byť by ho to udrželo v otáčkách.
dočetl jsem se tu, že existuje čidlo hlídající rychlost, je možné, aby to způsobovalo ono?
mmchdm, mám týden starou baterku, stará byla ještě původní a letos by slavila 10 let, ale holt mi ztuhla nafta a baterka nerozdychala snahu o startovani..